2777
2789

🌳🌳 لوکیشن ایراانی که 4️⃣0️⃣ میلیون سالست 🌳🌳

●●● توی موقعیت جغرافیایی و ژیوگرافییکی شمال کشور ااییراانن یه منطقه و لوکیشنی هستش که از جنگل های ااممااززووونن هم کهنسال تر و پیرتر و قدمت بیشتری داره که داره تنفس و دم و بازدم میکنه که اونم ((●جنگل های ههییررککااننیی ●)) 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ چهل میلیون ساله هستن که از ااسستتاارراا توی گگییللااانن و تا شرق گگللسستتاانن مثل کمربندی سکیوریتی کشیده شده و هشتصد و پنجاه  8️⃣5️⃣0️⃣ KM🔛↩️↪️ کیلومتر مساحتش هستش و سه هزار و دویست 3️⃣2️⃣0️⃣0️⃣ نوع پوشش گیاهی درخت و درختچه و گیاه وووو •••• و 1️⃣0️⃣0️⃣ صد گونه پستاندار داخلش زندگی میکنن و عمر و قدمت هر کدوم از گیاهان و جنگل هاش 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ هزار ساله هستن و کلی رودخونه ازش از سمت دریای بزرگ ککااسسپپیین یا خخززرر گذر میکنن و میگذرن و بباارروونن و ممههه و ببررفف وووو •••• بخاطر برودت و گشت و گذر و چرخشی گردش وضعیت هوایی داره و ااککووسییستتممشش تعویض و جایگزین پیش‌فرض و دیفاالتت  میشه و ززننددههه است و ااممااا با ساختن ویلا و ساختمان و اپارتمان وووو •••• با اتیشسوزی و ریختن خنزروپنزر و خررتت و پررتت و ززللمم و ززییممببوو ووووو •••••• و تجهیزات نابودش میکنن بهش صدمه و خسارت و ضرر میزنن و توی این 4️⃣0️⃣ چهل سال جمعیت مساحتی این ججننگگلل ههییررککااننیی فیففتیی فیففتیی و 5️⃣0️⃣ووو5️⃣0️⃣ از دست رفته و ااککسسپپااییرر شده و با تذکر و هشدار و الارم و اژژییرر و تتببللییغغااتت و اینام چیزی نشده و اگر همینطور بدون استیبیلیتی و تثبیت و با بی حمایتی و بی پشتیبانی و کمکی و امدادگری و سکیوریتی و بادیگاردی و پیشخدمتی و پرستاری و سرپرستی توی هر مصیبتی پیشبینی نشده تخته گگاازز بریمم نتیجه و اختتاامم بی استترداد و بررگشتت و باازگشتت و ممننققررضض شدن ههییررککاانن ااییرراانن 

رو خوااهییمم دااشتت !!!! •••••••••••●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••