2777
2789
عنوان

راهنمایی لازم دارم آبجیا

67 بازدید | 10 پست

لطفا راهنماییم کنید جای من بودید چیکار میکردید

فکر کنید پدر شوهرتون یه خونه دوطبقه داره طبقه دوم مستاجر هست و شما هم مستاجر هستید ، میگن پول رهن خونتون رو بدید ما که مستاجر رو بلند کنیم ، شما بیاید بشینید تا وقتی که پدر شوهرم فوت بشه و ارث برسه بهتون بتونید خونه بخرید ، شما بودید خونه اجاره می‌کردید یا می‌رفتید طبقه دوم مادر شوهر و پدر شوهر ؟ اینم بگم خونه ها جدا هستن راه و همچیشون جدا هست ، اینم بگم پدر شوهرم به بچه هاش کمک کرد خونه ماشین سرویس طلا و مغازه و خرج عروسی داد به ما هزار تومن نداده تا الان ، اینم بگم مستاجریم و سه چهارم درآمدمون میشه فقط رهن و اجارمون

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

برید خونه پدرشوهر ولی پول ندید😐

قبول نمیکنن میگن پول مستاجر رو باید بدید که بلند بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل اجاره نیاز نیست بدیدپول رهن مستاجرشون از پول رهن شما بیشتره یا کمتر؟

برابره 

خب اگه قرار باشه هم پول رهن بدید و هم مشکلات همسایگی با خانواده ی شوهر رو تحمل کنی 

خب چه کاریه

پولتونو بدید یه جا دیگه رهن کنید یا اجاره کنید خب 

البته من خانواده شوهرتو نمیشناسم ، اگه ادمایی هستن که هواتونو دارن ، مثلا مادرشوهره یه بار واستون بچه نگه میداره یا یه بار به دادتون میرسه خب برید 

ولی اگه ازین طلبکاراست که بخواد هر دیقه زنگ بزنه بری پیشش و چون نزدیکشی همه مشکلات بیفته رو دوش تو اکثر پدر مادرا همینن به نظرم بی عقلیه .

حالا یکی این شرایطو تحمل میکنه تا مجانی از خونه استفاده کنه .

ولی اگه قرار باشه همونو پول بدید رهن کنید فقط اعصاب خوردیش میمونه براتون 

بعد اگه چند سال بعد اذیتت کنن و خسته شی بخوای پاشی هم دیگه پول پیش خونه جور کردن مصیبته

خب اگه قرار باشه هم پول رهن بدید و هم مشکلات همسایگی با خانواده ی شوهر رو تحمل کنی خب چه کاریه پولتو ...

نه مادر شوهرم و پدر شوهرم خوب نیستن خیلیم اذیتمون کردن قبلا ، حالا مثلا این پیشنهاد رو به جبران بدیاشون بهمون دادن 

خب اگه قرار باشه هم پول رهن بدید و هم مشکلات همسایگی با خانواده ی شوهر رو تحمل کنی خب چه کاریه پولتو ...

منم مشکلم پول رهن هست ، خب اینا هیچ کمکی به ما نکردن هیچ هیچ هیچ تو بگو هزار تومن حتی ، ما هزار تا کم و کسر وسایل و ظروف و...داریم همچنان کلی چاله چوله داریم ،قبولم نمیکنن پول رهن مستاجر رو خودشون بدن 

منم مشکلم پول رهن هست ، خب اینا هیچ کمکی به ما نکردن هیچ هیچ هیچ تو بگو هزار تومن حتی ، ما هزار تا ک ...

اینا عین پدرشوهر مادرشوهر مننن 

منم مادرشوهر پدرشوهرم از شوهرم و برادرشوهرم ده سال بیگاری کشیدن و خودشون یازده تا خونه دارن قرار بود دو تاش ماله این پسر و اون پسرشون باشه ولی وقتی جهیزیه بردم مادرشوهرم بامبول دراورد و حتی گلدونای جهیزیه م رو از پنجره انداخت بیرون شکست و گفت من نمیخوام دختر مردم مفت بیاد تو این خونه بشینه تازه پسرمم به دختر مردم بیشتر اهمیت بده تا مادرش .

ما هم با هزار بدبختی خونه اجاره کردیم .

الان مادرشوهرم پشیمونه میگه بیاید تو اون خونه بشینید من اشتباه کردم .

منم گفتم به شرطی میام میشینم که خونه به نام شوهرم باشه .

تو خونه ای که به نامه مادرشوهره مجانی نمیشینم که هر موقع دلش خواست من رو از خونه بندازه بیرون  ولی مرد وظیفشه خونه واسه زنش و بچه ش اجاره کنه . هر وقت خونه رو به نام پسرت زدی من میام اونجا میشینم وگرنه نمیشینم ، اونم به نام شوهرم نمیزنه اما میگه بیاید مجانی بشینید من قبول نمیکنم .

به شوهرمم گفتم اگه میخوای بری خودت تنها برو 

منم میرم با مامان بابام زندگی میکنم منت هیچکس رو سرم نباشه ، البته شوهرم بدبخت اصلا اهل منت نیست ولی مادرش توقع داشت یه عروسی داشته باشه که هم جهیزیه بیاره هم واسه پسرش طلا بخره هم خونه با دختر باشه هم دختره عروسی بگیره و هم اشپذی و نوکریه پسره رو بکنه ، خرجه پسره رو هم بده ، ده شکمم واسشون بزاد

اینا عین پدرشوهر مادرشوهر مننن منم مادرشوهر پدرشوهرم از شوهرم و برادرشوهرم ده سال بیگاری کشیدن و خود ...

مال ما هم قبول نمیکنه به نام بزنه ، میگه هروقت افتادیم مردیم تقسیم کنید 

اینا عین پدرشوهر مادرشوهر مننن منم مادرشوهر پدرشوهرم از شوهرم و برادرشوهرم ده سال بیگاری کشیدن و خود ...

ما هم یچیزی عین خودتون بوده سرگذشتمون ، از طرفی پدر شوهرم و مادر شوهرم آدمای خوبی نیستن که مثلا یه سیب زمینی تموم کردی بری بگیری ازشون بگی فردا میخرم میدم بهتون یا مثلاً غذا درست کنن یه بشقاب بدن بهت حتی یه بار