2777
2789

شما هم حس کردین اون خواستگار سابق از عمد خانومو مجبور کرده بشینه تو ماشین که برسونتش ؟؟

یعنی من اولین چیزی که به ذهنم رسید همین بود 

اصلأ مهم نیست یه آدم چقدر تو اجتماع محترم به نظر برسه بعضیا چنان ذات کینه ای دارن که آدم از تعجب دهنش باز می‌مونه . فقط خوب ظاهرسازی کردن 

موافقین ؟؟

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم نباید قبول میکردمگه هرکی اصرار کنه باید چشم گفت

قبول دارم سادگی کرده 

ولی خب همه آدما تو رودربایستی موندن. ایشونم آدمه 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

والا منم موافقم ولی خب خانمه نباید میومدباهاش

من خودمم آدمیم که خیلی‌ جاها رودربایستی می‌مونم 

درکش می‌کنم

من نمیدونم شوهرم از کجا میدونه که پسرداییم قبلا خواستگار من بوده خیلی روش حساسه با اون که اون به شدت مذهبیه ولی یبار من ماشین نداشتم قبلنا به  ور سلام میکرد باهام اون روز اصرررررررار که برسونمت دختر عمه منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم شوهرم داره میاد دنبالم مرسی سلام برسونین خدافظ

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

اشتباه میکنی همسرت مهم تره من هیچ وقت کاری نمیکنم که همسرم ناراحت شه

من مجردم البته 

خوشبخت باشید همیشه ❤️❤️❤️

اونو که گفتن فیک بود انا اکه واقعی هم بود خانم صد درصد اشتباه کرده حالا شما میگین خواستگار نقشه داشته رابطه زن و شوهر بهم بزنه نمیدونم الله علم 🤷‍♀️🤷‍♀️اما اینو میدونم کار خانم اشتباه محض بوده مخصوصا جلو نشستنش که فاجعه بوده 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

تقصیر خانم بوده. اولو در ادامه شوهرش واکنشش غیر طبیعی بوده

من یه لحظه شک کردم اصلأ تاپیک فیک باشه این‌قدر که واکنش شوهره آرشام تهرانی طور بود