2777
2789
عنوان

ادب کردن شوهر

800 بازدید | 57 پست

شما چجوری تنبیه میکنیدش تا بفهمه چقد کارش بد بوده؟ 

دارم خونه تکونی میکنم دیشب اومده خونه هنوز نیومده رفت با دوستاش فوتبال 

منم لج کردم دیگه دست به هیچی نزدم

ولی نمیشه که همینجوری همه چی بهم ریخته باشه 

چیکارش کنمممممم عصبااااااانیممممم که نیومده کمکم

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من با هیچی تنبیه نمیشه 

باورت میشه 

اصلا متوجه نمیشه دارم تنبیه می‌کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

برو کارتو ادامه بده

آخه یه سری وسیله سنگین هست، نه اینکه خودم نتونم ولی انصاف نیس اون ول بچرخه من بردارم چیز سنگین جا به جا کنم تنهایی

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

برا من که ادب نشد!!

جز اینکه حرصشو خودم خوردم.

منتظر کمکش نمیمونم هیچوقت حتی سختترینها

چون فقققققققط غر زدن بلده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خوب نمیذاشتی بره

دید ناراحتم قهر کردم دلمم که شکسته بود گریه ام کردم ولی به چپشم نبود راحت میوه اشو خورد و رفت منم یه گوشه مث خر داشتم زار زار اشک می‌ریختم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

همون بزار بهم ریخته باشه تا غیر مسقیم بهش بگی

خب یه موقع یکی میاد خونمون آخه 

برا من که ادب نشد!!جز اینکه حرصشو خودم خوردم.منتظر کمکش نمیمونم هیچوقت حتی سختترینهاچون فقققققققط غر ...

نمیتونم فتقم بازه، سینه هام توده دارن نباید کار سنگین کنم 🤦🏼‍♀️

سرسنگین باش

هستم 

ولی دلم میخاد بزنمشششش🗡️🗡️🗡️🗡️