2777
2789

خانومه اومده تاپیک زده میگه چون با ماشین همکارم که قبلا خواستگارم بوده اومدم تا خونه شوهرم دعوا حسابی راه انداخته و لباسمو پاره کرده و همه چیو شکونده ( در صورتی که چفت شوهرشم همکارای خانومشو میرسونه وقتیم سفر خارجی میره استخر مختلط و کلاب و… میره)😐 بعد همه از دم طرف شوهرشن تازه میگن شوهرت خیلی دوست داره که نکشتت😐😐😐😐

اون ادمی که خودش استخر مختلط میره گوه میخوره به خاطر همچین چیز مسخره ای به زنش گیر بده چه برسه به اینکه بخواد فحش بده و لباس پاره کن 

واقعا لجم در اومده دیگه حرفی ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من هم اون خانوم کار زشتی کرده با ماشین یه مرد غریبه از محل کارش اومده خصوصا که خواستگار سابقش هم بوده 

عزیزم اینا زن ستیزی نیست تعهد وحرمت به همسره 

از تو همین روشنفکر بازیاست که کلی خیانت درمیاد

اون شوهر غلط اضافی بکنه زن هم باید غلط زیادی بکنه 

اشتباه اشتباهه. 

البته شیوه برخورد همسر رو تایید نمیکنم .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

نه عزیزم نگرفتی درست رفته نشسته جلو و شوهرشم دیده .شوهرش انحراف داره ولی دلیل نمیشه اونم همون کاریو کنه که شوهرش میکنه خودش باید برای خودش حدو مرز تعیین کنه برای خودش ارزش قائل بشه .

ثریا جون اول اینکه اینجا مجازیه زیاد حرص نخور دوما خانم باید شخصیتش رو حفظ کنه قرار نیست هرکاری رو آقا تونست یا اجازشو داشت خانم هم داشته باشه چون در این صورت خانم خانم نمیشد آقا هم اقا نمیشد باید جفتشون یه اسمی داشت 

حس میکنم داره ریده میشه به بنیان خانواده در ایران و احترامات از بین میره شمایی که دوست داری بگی آقا ( شوهر ) حق نداره به زنش گیر بده که چرا با فلان آقا اومدی و رفتی پس باید دنبال شوهر نباشی دنبال بی غیرت باشی ( حالا میایی یه تاپیک درباره ی غیرت میزنی و میگی من ناموس کسی نیستم😂 )

نه عزیزم نگرفتی درست رفته نشسته جلو و شوهرشم دیده .شوهرش انحراف داره ولی دلیل نمیشه اونم همون کاریو ...

اتفاقا گرفتم خوبم گرفتم 

کار استارتر زمین تا اسمون با کارای شوهرش فرق میکنه