2777
2789
عنوان

آقا هستم

197 بازدید | 20 پست

سلام . آقا هستم . 

ببخشید طبق تاپیک ها قبلیم با یه نفر آشنا شدم برای ازدواج .  دیشب بهش پیام دادم .

تا اینجا خداروشکر  با کمک و راهنمایی های شما اوکی بودیم باهم دیگه .

الان سوالم اینه الان از سرکار اومده . منم از سرکار اومدم . 

الان میخوام مجدد  بهش پیام بدم  اشکالی ک نداره ؟ 

چی بگم ؟  دوباره چجوری بحث رو شروع کنم و ک بیشتر همدیگه رو بشناسیم ؟ 

متن پیام رو میشه بهم بگید  چ چیزایی بگم بهتره و قشنگ تره؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی ؟ 😐

تو نی نی سایته؟😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

سلام خسته نباشی🤭😂

خب این اوکیه مرسی .‌‌‌‌‌‌بعدش  چی بگم 😂🤦

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

تو نی نی سایته؟😂

ن بابا  تاپیک ها قبلیم هست موضوعش 

ن بابا تاپیک ها قبلیم هست موضوعش

آهان 

همون که گفتیم برو دوازده به بعد بیا

خداروشکر پیام دادین پس🌸

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

شما آقاها خودتون هفت خط روزگارین ، حالا چی شده اومدی اینجا مشاوره بگیری؟

ای بابا حالا یه سوال پرسیدیم . 🤦

سلام

چند سالته؟ چند سالشه؟

چند وقته میشناسیش؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

آهان همون که گفتیم برو دوازده به بعد بیاخداروشکر پیام دادین پس🌸

اره آفرین  . اره پیام گ دادم اوکی بودیم فعلا . 

الان دوباره می‌خوام پیام بدم نمی‌دونم چی بگم  و چجوری بیشتر باهم آشنا بشیم ؟  دوباره بحث رو شروع کنم چیا بگم ؟

ارتباطتتون چطوریه؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.