2777
2789
عنوان

اکانت قشنگم 😔

93 بازدید | 6 پست

اکانت کالافمو امروز اومدم یه جا بفروشم و خب خیلی تعریفشو کرد طرف گفت معتبره بهش اعتماد کردم اکانتمو همراه با رمز دادمش و با کدی که روی جیمیلم میومد .. طرف اکانتمو ازم گرفت و بلاکم کرد. .. اکانتی که این همه واسش زحمت کشیده بودم و تموم وقتمو واسش گذاشته بودم ، حالم خیلی بده .... امیدوارم هیچ خیری ازش نبینه.. دلم بدجوری شکست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اول پولو میگرفتی و بعد اکانتتو میدادی🥲

آجی بهش اعتماد کردم نمی‌دونستم ازم سوال استفاده میشه .. واسه اکانته صد خودمو گذاشته بودم و صبح تا شب واسش وقت گذاشته بودم به اونجا رسید .. واقعا خیلی پیشیمونم💔

آجی بهش اعتماد کردم نمی‌دونستم ازم سوال استفاده میشه .. واسه اکانته صد خودمو گذاشته بودم و صبح تا شب ...

دورت بگردممم اشکالی نداره، تجربه شد😭😭

حالا من برعکس، یه اکانتی رو میخواستم بخرم اومدم کل پولو واسش زدم بلاکم کرد تا الان 3 بار برام این اتفاق افتاد دیگه گیم رو گزاشتم کنار..

‌                ما میرویم و قصهٔ ي مان ‌را میخوا نند 

دورت بگردممم اشکالی نداره، تجربه شد😭😭حالا من برعکس، یه اکانتی رو میخواستم بخرم اومدم کل پولو واسش ...

اخی عزیزم😔💔خیلی بده و البته واسه من خیلی سخته آخه اون اکانته تموم زحماتم بود ... دیگه تا عمر دارم کالاف بازی نمیکنم ..