2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاینایی که باید یسری جنس بخری بعد بفروشی ولش کن اینا علافیه فقط برای سرگروه‌ها پول و درآمد داره با ...

میگه تو فقط مشاوره دقیق میدی بهش مشکلاتشو به من میگی اگه پک درمانی خواست خودم براش تجویز میکنم و پست میکنم و از پول فروش پک درمانی هم یه پورسانتی به تو میرسه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
یعنی باید یکسره با افراد مختلف و بمدت طولانی حرف بزنی اگه این باشه که خسته کننده

اره گفت کارم اینه که البته شوهرم راضی نیست و پول شارژ مشاوره هامم با خودمه

میگم شما از چجوری کارشون اطلاع داری؟آشناییت داری با این شرکت ؟

من آشنایی ندارم به نظرم اینجوری میاد

اون به هزاران نفر کار میده برای خودش خستگی نداره شما از صبح تا شب باید تلاش کنی مشتری پیدا کنی آخرم یه درصد ناچیز بده از این هزار نفری براش کار میکنن روزی یه مشتری براش پیدا بشه اون سود خودشو می‌کنه ولی ممکنه شما یک مشتری پیدا کنی تو کل ماه پورسانتش به دردت میخوره آیا؟

من آشنایی ندارم به نظرم اینجوری میاداون به هزاران نفر کار میده برای خودش خستگی نداره شما از صبح تا ش ...

میگه تو ماه بیست تا پک بیست روزه بفروشی ماهی پنج شش تومن حقوقته

میگه تو ماه بیست تا پک بیست روزه بفروشی ماهی پنج شش تومن حقوقته

میتونی آنقدر بازاریابیت خوبه؟

اگر اینجوری بتونی مشتری پیدا خودت جنس بخری بفروشی سودت چند برابر چه نیازی به اونا داری

تاپیک آخرم بخون..در موردش توضیح دادم 

بازاریابش امروز خیلییی اذیتم کرد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...