2777
2789
عنوان

خواب عجیب

75 بازدید | 8 پست

بچه ها  بیشتر اوقات خواب های عجیبی میبینم مثلا خواب میبینم دارم با جنی  که توی خواب  اذیتم میکنه حالش رو میگیرم و شکستش میدم یا مثلا خواب میبینم جن ها که سراغ خانوادم میرن رو ازبین میبرم و شکست میدم و خانوادم رو در امان میکنم ازشون ،کسی میدونه دلیلش چیه؟شما هم از این خوابا می‌بینید؟

شاید یکی برات طلسم گرفته در واقعیت چون شنیدم این خوابا به سحروجادو شدن ربط داره

تو فامیلای ما دونفر هستن که توی این کار هستن مثلا زندایی و خالم اما خب چرا خواب میبینم که شکستشان میدم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همسن که شکست دادی نشونه ی خوبی هست. اما اگر جن عاشق داشته باشی ، برو سراغ یکی خوبش تا برآن باطل ...

نشونه خوب ؟ واقعا؟میشه واضح تر بگید متوجه نشدم و اینکه از کجا بفهمم جن عاشق دارم ؟خیلی ممنونم از راهنماییتون❤️❤️

نشونه خوب ؟ واقعا؟میشه واضح تر بگید متوجه نشدم و اینکه از کجا بفهمم جن عاشق دارم ؟خیلی ممنونم از راه ...

ببین وقتی زدنشون یعنی باطل شده

اما بازم اگر دیدی شب نمی تونی بخوابی یا توی خواب اذیت هستی، برو یه دعانویس درست و حسابی پیدا کن

نه از این دوزاری ها که همه جا ریخته ، یا ادم درست و خدا ترس ، که برات از بین ببره جن رو ، تا بتونی زندگی نرمالی داشته باشی، آن شاالله

ببین وقتی زدنشون یعنی باطل شدهاما بازم اگر دیدی شب نمی تونی بخوابی یا توی خواب اذیت هستی، برو یه دعا ...

گاهی اوقات متوجه چیزای عجیب میشم مثلا هاله های سیاه و یا اینکه یکبار وقتی روبه دیوار خواب بودم یک دستی محکم سرم رو فشار میداد به دیوار بعد که برگشتم دیدم کسی نیست یا یکبار یک دستی روی بدنم حرکت می‌کرد و من نمیتونستم حرکت کنم و وقتی از یکی پرسیدم گفت بختکه همین دیشب هم خواب دیدم یا واقعیت نمیدم اما حس کردم موهام کشیده شد و انگار بختک افتاده بود روم و من نمیتونستم حرکت کنم بعد بع سختی خودم رو نجات دادم واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده