2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من قبول کنراحت میری امریکا.. اختلاف سنی هم‌مهم‌نیستحالا تو این ایران با این اوضاع بمونی و با ...

والا تو فامیلامون اونایی که تو 15 سالگی ازدواج کردن یکیش با 21 سال سن و دئتا بچه تو بیمارستان روانیه سه تاشونم در آستانه طلاق

به نظر من قبول کنراحت میری امریکا.. اختلاف سنی هم‌مهم‌نیستحالا تو این ایران با این اوضاع بمونی و با ...

طرف ۷۳ سالشه. داره پرستار بی مزد و مواجب میگیره.

ازدواج نکنه شرف داره به این ازدواج. ۱۰ سال قراره پرستاریش رو بکنه بعد ۱۰ سال که مرد اونجا تنها میمونه مجبوره دست از پا درازتر برگرده ایران. خب نره که بهتره

طرف ۷۳ سالشه. داره پرستار بی مزد و مواجب میگیره.ازدواج نکنه شرف داره به این ازدواج. ۱۰ سال قراره پرس ...

اگه اون اقا وضع مالیش خوب باشه یا شغلی اموالی چیزی داشته باشه اتفاقا عالیه

تنهایی بهتره همونجا کار میکنه میمونه

اینجا پیر میشه آدم

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

اون یارو داره پرستار بی مزد میگیره برای خودش

پرستار رو میتونه همون امریکا بگیره خرجش هم کمتره

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

اگه اون اقا وضع مالیش خوب باشه یا شغلی اموالی چیزی داشته باشه اتفاقا عالیهتنهایی بهتره همونجا کار می ...

اسی باید اینها رو درنظر بگیره بعد ببینه دوست داده این شرایط رو یا نه. نباید بهش به چشم ازدواج نگاه کنه باید به چشم یه معامله نگاه کنه

پرستار رو میتونه همون امریکا بگیره خرجش هم کمتره

این ایرانیه از لحاظ فرهنگی خیلی براش راحت تره. اونی که خارجه حال نکنه هر لحظه بخواد ماستعفا میده ولی این چی. هرچی بشه باید بمونه و بسازه

اسی باید اینها رو درنظر بگیره بعد ببینه دوست داده این شرایط رو یا نه. نباید بهش به چشم ازدواج نگاه ک ...

دقیقا معامله اس... ولی معامله خیلی خوبیه