2777
2789
عنوان

سایه ابرو

227 بازدید | 11 پست

دوستان کسی میدونه ماندگاری سایه ابرو تا کی هس بدون ترمیم کلا.  بکلی محو میشه یانه ؟؟؟؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ۲ سال نرفته.البته بستگی به زنگ و مهارت طرف داره.

رنگ شما چی بود ؟ چند بار روش زده یادتون نیس؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

من از خط ابروم بیرون زده راهی نیس فقط خطشو پاک کنم؟

والا رنگشو من یادم نمیاد ولی قابو که گرفت زد الانم ۲ ساله نمیره میخوام رنگشو عوض کنم .ولی جای معتبر برو اگر خراب بکنه خیلی سخته باز باید ۴۰۰تا۵۰۰هزینه کنی رنگو کلا پاک کنی.

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
والا رنگشو من یادم نمیاد ولی قابو که گرفت زد الانم ۲ ساله نمیره میخوام رنگشو عوض کنم .ولی جای معتبر ...

منظورت لیزره عزیزم ؟؟؟۵۰۰میشه هزینش

چرا هست بهشون بگید خودشون براتون پاک میکنن.

اخه میگن با مواد پاک کنن جاش بدتر میشه؟شما پاک کردیت؟ 

اخه میگن با مواد پاک کنن جاش بدتر میشه؟شما پاک کردیت؟ 

نه حقیقت من میخواستم هاشور کنم گفتم میشه این رنگو پاک کنی یه رنگ روشن تره بزنی گفت اره یادم نمیاد ولی لیزر نبود یه ماده پاک کننده بود گفت ولی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزینشه منم بیخیال شدم مثل شما گفتم نکنه خراب کنه گفتم بره میرم هاشور میزنم قشنگتره..

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
نه حقیقت من میخواستم هاشور کنم گفتم میشه این رنگو پاک کنی یه رنگ روشن تره بزنی گفت اره یادم نمیاد ول ...

اها پس حتمن برا شما از خط ابرو بالا نرفته ک باهاشور درس میشه اره برا من ک ابرو هامو بالاتر از خط ابروم زده چ کنمپ 😭😭😭

والا رنگشو من یادم نمیاد ولی قابو که گرفت زد الانم ۲ ساله نمیره میخوام رنگشو عوض کنم .ولی جای معتبر ...

ای چقدر بد !!
مگه ابرو چقدر هزینه داره عاخه؟؟ چقدر پول می گیرن اینا برای کارهای آرایشی !! درسته همه دوست دارن تغییر کنن، ولی کاش یکم قیمتا عادلانه تر بود !!