2777
2789
عزیزم پیاممو دوباره بخون گفتم که هر چی هست تو مایه های سبز هست

درسته. البته یکی از رنگ هاشو گفتی.  حالا سوال قبلی حست رو بگو

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اینو میگی بهم رابطه جدید کی واسم میبینی؟و درمورد پسره هم بگو تحصیلاتش و شغلش

نهایت تا ۵ ماه دیگه با یکی  دوست میشی که خوشت میاد شغلش آزاد ماشینش آزرا و وضعش خیلی خوبه اوایل از تیپو قیافش خوشت نمیاد ولی کم کم جذبش میشی و بهش میگی من از لباس پوشیدنت خوشم نمیاد  و خودشو درست میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نهایت تا ۵ ماه دیگه با یکی دوست میشی که خوشت میاد شغلش آزاد ماشینش آزرا و وضعش خیلی خوبه اوایل از ت ...

میشه اینو بهم بگی که ببینم چقدر درسته 

رشته تحصیلیم چیه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

لباسم چه رنگیه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

رنگ لباست سبزه تو مایه های سبز یا کله غازی دختر احساسی هستی یه بار شکست خوردیم تو تحصیلاتت زرنگ بودی ...

مشه درخاستو قبول کنی فداااا؟🥲

اگ این امضا رو میبینی انشالله زودی گره زندگیت باز بشه🤍👥 فقط میشه صلوات مهمونم کنی؟ برای رسیدن ب رشته و دانشگاه مورد علاقم ( فیزیوتراپی دوس دارم🫠 ) اینکه همین سال اول قبول شم :) اگ فرستادی میتونی لایک کنی یا بگی منم برات صلوات بفرستم🤍:))))