2777
2789
عنوان

دخترا بیاین🥲

189 بازدید | 13 پست

دخترا کسی رو میشناسین یا خودتون بودنین که قبلا ازدواج ناموفق داشتین ولی بعدش با یه پسر مجرد ازدواج کردین؟؟ مثلا خانواده پسره راضی بود؟؟

یا بعدش اصلا مشکلی نداشتین با خانواده ؟

(ارتباط با خانواده مهم واسم نگید خانواده مهم نیست)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی بوده 

ی دوس پسر داشت ک سر همین ازدواج کردنش خانواده پسره قبول نکردن 

الان ی دوس پسر دیگه داره ک چندساله باهاشه 

ظاهرا ک قبول کردن ولی فعلا معلوم نیست 

خیلی باید خانواده طرف روشن فکر و منطقی باشه ک قبول کنه و فردا پس فردا نزنه تو سرت 

کسی بوده ی دوس پسر داشت ک سر همین ازدواج کردنش خانواده پسره قبول نکردن الان ی دوس پسر دیگه داره ک چن ...

نمیدونم اصلا با خانواده اش برخورد نداشتم🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خییییلییییلپاشو فقط😭😭😭ایشالا یکی مثل هیرا نصیبت بشه بیاد تو بغلت واسمون عکسشو بذاری🥹

قربونت برممم کهه انشاللهههه🥹🤍🤍

این زییییییست یازدهم اون مغز گوووسفندش چقد چیزهههه

تالاموس هیپوتالاموس وای جاهاشون😂

الان زیست کنکورو بهت بدن خدایی بالای 80 راحت میزنی؟ 😭😂

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

این زییییییست یازدهم اون مغز گوووسفندش چقد چیزههههتالاموس هیپوتالاموس وای جاهاشون😂الان زیست کنکورو ...

مغز گوسفند شماتیک بکش برای خودت بخش شکمی و پشتی نام گذاری کن قشنگ حفظ میشی

اره خب از بس همش داریم مرور میکنیم😅

مغز گوسفند شماتیک بکش برای خودت بخش شکمی و پشتی نام گذاری کن قشنگ حفظ میشیاره خب از بس همش داریم مرو ...

فعلا خیلی سبزو بزنم نمیدونم کی شروع کنم واسه منبع دوم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

فعلا خیلی سبزو بزنم نمیدونم کی شروع کنم واسه منبع دوم

هر وقت خیلی سبز تموم کردی بعد منبع دوم اولویت خیلی سبزهه