2777
2789
عنوان

عکس سونومو میزارم میشه بیاید

67 بازدید | 11 پست

خانوما من کلومیفن خوردم این ماه رفتم دکتر گف آمپول آزاد سازی نمیدم چون خطرناکه ممکنه هایپر بشی بنطرتون بدون آمپول این ماه باردار میشم ؟ 😭 سه تا فولیکول ۲۳.۲۵.۲۰ داشتم

هایپر الکیه مگه

هایپر وقتی میشی که نزدیک ۱۰ تا تخمک رشد بالا داری و پانکچر میشی این دکتر دیگه چقدر بیسواده

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هایپر الکیه مگههایپر وقتی میشی که نزدیک ۱۰ تا تخمک رشد بالا داری و پانکچر میشی این دکتر دیگه چقدر بی ...

ینی میزدم بهتر بود؟ گف ممکنه یا هایپر بشی یا سه قلو بشه 

ینی میزدم بهتر بود؟ گف ممکنه یا هایپر بشی یا سه قلو بشه

من ۷ تا فولیکول بالغ داشتم یدونشم نگرفت یدونههههههههه هم نگگگررررررفت

دکترت خیلی مطمئنه که همه میگیرن چه با اطمینان!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

چه بدونم والا کاش میزدم پس

آره بخدا کاش میزدی...

ولی الانم استرس سمه ها

پیاده روی تغذیه مناسب و آرااااامشششش خیلی مهمه.

هر یک شب در میونم نزدیکی تا وقتی که به تاریخ پری رسیدی.

قرص فولیک اسیدم هر شب بخور.

شبای اقدامم اصصصلا بلند نشو فقط به پهلو چپ و راست هر کدوم نیم ساعت بخواب و به پشت دیگه تا صبح بلند نشو.

ان شاءالله که میگیره برات عزیزم

مرسی عزیزم استرس دارم شدید

استرسو بریز دور مانع بارداری میشه.

کتاب بخون مدیتیشن کن پیاده روی کن توی پارک ارامش خیلی مهمه.

خوابت هم تنظیم باشه حتما