2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

55 اینا ولی خب یکی هست 70 کیلو هست ولی همش عضله هست به اینم بستگی داره اگه ورزشکاری وزنت بالا هم باشه اوکیه 

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

من ۵۳ ام ولی اصلا لاغر به نظر نمیام

ورزش کن دورت بگردم خوب میشه

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

من ۵۳ ام ولی اصلا لاغر به نظر نمیام

چربی بدنت زیاده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اندام اسکینی از نظرتون قشنگه؟ برام سواله واقعاقد 163 وزنم 46 خودم اوکییم با اندامم ولی مامان بابم خی ...

من ۱۶۳ و وزنم هم ۵۳ هست .قبل عید ۴۶ بودم و خیلی هم دوسش داشتم .ارع واقعا عاشق اسکینی ام.البته خانواده مخالفن

ورزش کن دورت بگردم خوب میشه

من یه چند ماه پیش ۴۰ دقیقه بعد از ظهر و ۲۰ دقیقه هم شبا طناب میزدم با سرعت زیاد و بدون استراحت ،اما دستام خیلی لاغر شدن.و خانواده هم مخالف بودن دیگه نمیزاشتن طناب بزنم.به خاطر همین دیگه انجامش نمیدم.

من ۱۶۳ و وزنم هم ۵۳ هست .قبل عید ۴۶ بودم و خیلی هم دوسش داشتم .ارع واقعا عاشق اسکینی ام.البته خانواد ...

پس مشکل از من نیس که دوست دارم. تفاوت سلیقه بین نسل هاست احتمالا چون دقیقا منم خانواده ام همش بهم گیر میدن

پس مشکل از من نیس که دوست دارم. تفاوت سلیقه بین نسل هاست احتمالا چون دقیقا منم خانواده ام همش بهم گی ...

عه خیلی خوشحال شدم که یکی هم پیدا شد که دوسش داشته باشه.واقعیتش به هرکی میگم مسخرم می‌کنه🤣