2777
2789
عنوان

کاش مرگم برسه

203 بازدید | 14 پست

کاش بمیرم 

خسته شدم از خانواده سمی ک دارم 29سالمه خداروشکر پدر مادرم دارن و دستشون ب دهنشون میرسه ولی مادرم هرچی واسه خونه میخرن منت میزاره سرم میگ 8م دادیم کلا ضعف پول داره ولی پدرم اصن اینجوری نیس اگرم گاهی میگ مادرم پرش میکنه  گوشت تو باید مبلا رو عوض کنی نقاشی کنی خونه رو فرشارو عوض کنی چرا چون ازدواج نکردم هرشب قبل مرگ ارزوی مرگ میکنم کاش تو همین ماه خبر فوتم همه رو خوشحال کنه از زندگی سیرم 

میخام با دوستم برم بیرون قیافشو کج میکنه هیچ تفریحی جز سرکار رفتن ندارم یا میرم خونه خواهرام 

اجازه هم نمیدن برم خونه بگیرم مستقل شم 

اگ مادرید اگ پدرید دل بچه هاتونو نشکنید بخدا دل شکستن جواب داره 4روزه دیگ میخاید برید تو ی وجب جا بخابید

خیلی حالم بده ببخشید اگ واسم کامنت میزارید و نمیتونم جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تاپیک هامو بخونی دست کمی از شرایط شما ندارم ...راستش دیگه ب دعا هم اعتقاد ندارم ...امید وار ...

خوندم عزیزم 

اره منم کلا دیگ دارم اعتقاداتمو از دست میدم حس میکنم نمیبینه منو

و ما با صبری که ب اجبار بود روزگار گذراندیموقتی بمیرم واقعا ب ارامش میرسم

باز هم صبر صبر صبر

صبر ینی سکوت تسلیم پذیرش 

اصلا خودتو در گیر حرفای مامانت نکن از بیرون ببینش 

من الان شمارو از بیرون دارم میبینم داری میری بیرون مامانت صورتشو کج کرد عه فقط این به ذهنم میرسه مامانت آشفتس و تویی که چقد شیک و نجیب داری میری بیرون و این صحنه گذشت و تمام

واقعا تنها ماهایی ک تجربه ش میکنیم میتونیم همو درک کنیم

ارههه عزیزم نیاز ب درد دل دارم میتونی خصوصی جواب بدی؟

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️