2777
2789
عنوان

مدام بختک

91 بازدید | 9 پست

بچه ها مامانم مدام تجربه بختک رو داره کسی دور و اطراف شما اینطور بوده؟سردرد های شدیدی هم داره

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."

زمانی ک افسردگی داشتم مداوم اینجوری بودم 

حالم ک بهتر شد تجربه فلج خوابمم کمتر شد

الانم هرچندوقت یبار پیش میاد ولی عادت کردم بهش 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامانم دوساله از شدت سردرد زندگی نداره

یک هفته بیمارستان تهران بستری بود که تحت نظر دکتر باشه که تشخیص بدن ولی هنوز هم علتش مشخص نشده

به‌قول‌شاملو:ما‌شکیبا‌بودیم!و‌این‌است‌آن‌کلامی که‌ما‌را‌به‌تمامی،وصف‌می‌تواند‌کرد..."
زمانی ک افسردگی داشتم مداوم اینجوری بودم حالم ک بهتر شد تجربه فلج خوابمم کمتر شدالانم هرچندوقت یبار ...

اخه افسردگی نداره حتی با وجود حال بدش هم از زندگیش راضیه و خوشحاله خداروشکر 

یعنی اصلا علائم افسردگی رو نداره و نشون نمیده

اخه افسردگی نداره حتی با وجود حال بدش هم از زندگیش راضیه و خوشحاله خداروشکر یعنی اصلا علائم افسردگی ...

فشار عصبی و فشار روحی

درگیری های ذهنی 

اینا هم باعثش میشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز