2777
2789
عنوان

چقدر به چشم اعتقاد دارید

113 بازدید | 15 پست

امروز و فردا می خواستیم بریم شمال. شوهرم تا دیروز به برادرش گفت، سرما خورد و دیگه نتونستیم بریم. شوهر من کلا کم مریض میشه. اصلا هم معلوم نی چرا مریض شد. نه آدم مریض اطرافش بود. تا قبل اینکه بگه هم حالش کاملا خوب بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریضی بی دلیل خاصیت این هواس

ولی شدید اعتقاد دارم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من شدیدا اعتقاد دارم یعنی بعضیا هستن کلا انرژی منفی ان

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

هیچی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خیلی کم.دیگه اینجوریم نیست کل اتفاقای زندگیمو ربط بدم‌به چشم‌زخم.خوب الان هوا یه جوریه دو هواست .زندگی رو سخت نکنید.مثلا طرف میگه ظرفم یهو از وسط دو قسمت شد فلانی چند روز پیش اومد خونمون ولی اینم‌یه دلیل علمی داره

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ویروس سرماخوردگی۴۸ ساعت تا ۷۲ ساعت قبلتر وارد بدن میشه.ادم همون لحظه سرما نمی خوره عزیزم

آخه شوهر من به این راحتیا مریض نمیشه. شاید چند سالی یه بار. 

چرا عنوان میکنید مسافرت میرم . فلان چیز خریدم و... ۴بار طی دو سال اخیر مسافرت رفتم کلی وسیله آوردم.  یکبار حتی به خانواده همسرم نگفتم رفتیم و اومدیم تو سکوت.وسایلم دیدن تبریک گفتن تمام نه سوال کردن نه من توضیحات دادم