2777
2789
عنوان

طلا دوستا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 26 پست
اتفاقا طلای عربی هم تو مایه های همین طلای جنوب خودمونه بزززرگ و ضخیممثلا یه النگوش کار یه دستبندو می ...

انشالله اول خدا سلامتی به خودت و فندق و هستی و شوهرت بده، بعدش کم کم طلا بخری تا بشه همون یک کیلو، اووووف داشتن یک کیلو طلا خیلی هیجان انگیزه سلوی، ولی خوشم میاد میتونی زود ازشون دل بکنی مثل زن داداش من، حالا ما اگه یه نفرمون بخواد یک گرم طلا بفروشه تو گروه خانوادگی مون یه بلایی سرش میارن که خودش پشیمون میشه (خخخخخ، وقتی نمی تونی استیکر بذاری )، به به ویلا تو شمال خداییش به صدکیلو طلا می ارزه، هزار سال عمر عزیز خودت مگه آدم چقدر زنده است که از طلاهاش استفاده نکنه، انشالله با شادی و دل خوش بری شما تو ویلاتون عشق و حال و صفا، همه اون طلاها رو خودت تنهایی خریدی؟ یا با پول جناب همسر؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله اول خدا سلامتی به خودت و فندق و هستی و شوهرت بده، بعدش کم کم طلا بخری تا بشه همون یک کیلو، ا ...

فدای تو خواهر عزیزم😘

هرچیزی که یادگاری مجردیم بود نگهداشتم اینارو همه رو یا خودش کادو داده یا من با پس انداز خودم خریدم.

چیزایی که خودم خریدم اکثرا طلای آبشده و سکه بود چون دوست نداشتم بهشون چشم داشته باشم و خیلی دلم نیاد 👀😅

سرویس عقدم کادوهای عروسیم...

ولی واقعا می ارزه...

منتظرم سال آینده با جوجه و هستی بریم اونجا یه دل سیر نفس بکشم...

دعام کنی آبجی لیلا...یادت نره ها...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

فدای تو خواهر عزیزم😘هرچیزی که یادگاری مجردیم بود نگهداشتم اینارو همه رو یا خودش کادو داده یا من با ...

انشالله، از ته دل از خدا میخوام سال دیگه این موقع به دل خوش و تن سالم چهارنفری شمال باشین و عمیقا نفس بکشی ، ریه هات سرشار بشن از اکسیژن ناب، روحت و جسمت به یه آرامش عمیق برسن، فقط تا اون موقع مواظب خودت و هستی و فندق باش

انشالله، از ته دل از خدا میخوام سال دیگه این موقع به دل خوش و تن سالم چهارنفری شمال باشین و عمیقا نف ...

چشم عزیزم چشم

ممنونم از دعاهای خوبت بخدا باهات حرف میزنم روحیه ام میره بالا

خدا حفظت کنه بالاسر پسرای عزیزم و شوهرت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

فدای تو خواهر عزیزم😘هرچیزی که یادگاری مجردیم بود نگهداشتم اینارو همه رو یا خودش کادو داده یا من با ...

خوب منم ۲۰۰ گرمی طلا دارم، جدیدا هم شوهرم یه گردنبند ۳۴ گرمی خریده البته نه برای من، میگه اگه دو سال دیگه بازنشسته پیش از موعد شدم یه چیزی داشته باشم و تا اون موقع بیشترش کنم و بفروشم برای یه کار جدید، که من اونو دیگه جز طلاهای خودم حساب نمی کنم هر چند بهش نظر دارم

چشم عزیزم چشمممنونم از دعاهای خوبت بخدا باهات حرف میزنم روحیه ام میره بالاخدا حفظت کنه بالاسر پسرای ...

میدونی منم همین طورم، تو شبیه یکی از دوستای حضوریم هستی( هر چند خودتم غایب حاضری)، اونم مثل تو قلبش آیینه است و ِخر معرفته

دو تاتون رو عمیقا دوست دارم

خوب منم ۲۰۰ گرمی طلا دارم، جدیدا هم شوهرم یه گردنبند ۳۴ گرمی خریده البته نه برای من، میگه اگه دو سال ...

عزیزم اگه برای پس انداز قراره طلا بخرید هیچوقت طلای اجرت دار نخر

حتی دست دومم نخر اینا همش ضرره

یا سکه انواعش

یا طلای خام بگیرید از جایی که مطمئنه و انگ طلا رو رویش هک کرده و توی سامانه کدش با کد ملی طرف بالا میاد.

میدونی منم همین طورم، تو شبیه یکی از دوستای حضوریم هستی( هر چند خودتم غایب حاضری)، اونم مثل تو قلبش ...

منم یه دوست خیلی صمیمی دارم از بچگی که به دلایلی از هم دوریم ولی نفسم براش میره دقیقا همونقدری دوست دارم 🙂

عزیزم اگه برای پس انداز قراره طلا بخرید هیچوقت طلای اجرت دار نخرحتی دست دومم نخر اینا همش ضررهیا سکه ...

سلوی جونم طلای خام منظورت طلای آب شده است؟؟

از طلافروشی، معتبره بخریم؟

اخرش رو متوجه نشدم که نوشتی کدش با کدملی طرف بالا میاد، یعنی چی؟

سلوی جونم طلای خام منظورت طلای آب شده است؟؟از طلافروشی، معتبره بخریم؟اخرش رو متوجه نشدم که نوشتی کدش ...

اره عزیزم همون طلای آبشده.

خیلی باید به طرف مطمئن باشی که ناخالص بهت نده.

یه سایت هست ازشون بپرس کدی که روی طلا هک شده رو میزنی مشخصات صاحبش میاد بالا.

اگه جای مطمئن پیدا نمیکنی یا شک داری، سکه گرمی هم خیلی خوبه