2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صادقانه آیدین قدیمه

اسم پسر من راستین

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ولی خدایی این اسم ها از کجا پیدا شدن؟

همون حسن و حسین قدیم بخدا خیلی قشنگ تر از این اسم ها هس

البته با احترام به سلیقتون ولی بنده نمیپسندم اسم های قشنگ تر هم هس مثل آریا سورنا آراز و...

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

ممنونولی اخه سورنا خدایی عجیبتر از همست

از نظر بنده قشنکه چون اصالت ایرانی داره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

ولی خدایی این اسم ها از کجا پیدا شدن؟همون حسن و حسین قدیم بخدا خیلی قشنگ تر از این اسم ها هسالبته با ...

ضمن اینکه آیدین اسم  مشهور بین المللیه،اسم نرمالیه،البته باز شلیقه ایه

ضمن اینکه آیدین اسم مشهور بین المللیه،اسم نرمالیه،البته باز شلیقه ایه

آره آبجی سلیقه ای هس ولی مثلا این اسم هرو با کوروش مقایسه کن که خود به خود ی حس غرور میده وقتی آدم ازش استفاده میکنه چه برسه اسم آدم کوروش باشه خود به خود آدم رو تبدیل میکنه به ی مرد آلفا ولی آیدین... ببخشیدا ولی اسمی هس که حس دختر بودن به آدم میده تا پسر بودن  

اسم داخل پسرا خیلی در آیندش تغییر ایجاد میکنه

پسر باید ی اسمی داشته باشه که حس بزرگ بودن و قابل احترام بودن رو به اطرافیان انتقال بده بهش چون شخصیت مرد همینه

ولی دختر باید ی اسمی داشته باشه که حس لطیف بودن پاک بودن و خانوم بودن رو انتقال بده

ولی بازم میگم سلیقه ها فرق میکنه