2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدانکنه نزن ازین حرفاانشاالله مشکلت حل میشه

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

منم از ساعت پنج میخوام امروز خودکشی کنم و باردارم نمیخوام بدبختش کنم

چرااااا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

یه مادر اصلا نباید حتی بهش فکر هم بکنهبه اون بچه هنوز نیومده کلی انرژی منفی فرستادی

مردن بهتر به بن بست رسیدنه مشکلات خیلی زیاد داریم 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
یه مادر اصلا نباید حتی بهش فکر هم بکنهبه اون بچه هنوز نیومده کلی انرژی منفی فرستادی

عملیش میکنم که انرژی منفی نداشته باشه این بچه گناه نداره به این دنیا بیاد با ایشالا درست میشه ایشالا خدا روزی میرسونه این هنه سال خودمو با ایشالا بزرگ کردن خیر ندیدم از زندگی دقیقا وقتیکه فکر میکردم هنه چی درست شده حامله شدم الان که شش ماهمه خدا گذاشت تو کاسم زندگیمو نابود کرد 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید