2821
2789

بله صد البته 

هر جیز زیادی باعث توهم و گیجی و منگی میشه

البته عفونت زیاد باشه ادم از کار روزانه میمونه ب اب و لرز

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله صد البته هر جیز زیادی باعث توهم و گیجی و منگی میشهالبته عفونت زیاد باشه ادم از کار روزانه میمونه ...

من عفونت شدید مثانه و ادرار دارم سونو دادم ازمایشم دادم پاتولوژیم گفتن برم ک مطمعن بشم فقط عفونته 

چند لحظه پیش تو اشپزخونه داشتم اب میخوردم یهو ی نفر با لباس  سفید خیلی سریع رد شد و بعد غیبش زد 

من عفونت شدید مثانه و ادرار دارم سونو دادم ازمایشم دادم پاتولوژیم گفتن برم ک مطمعن بشم فقط عفونته چن ...

ازمایش و سونو عفونت رد تایید کرد،؟؟؟

چ قرصی الان میخوری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

رسوب مثانه و عفونت ادرار شدید خونی دارم

عزیزم کراتین خونت چنده

کراتین بالا باعث منگی و عدم هوشیاری نیشه

منتظر ازمایش کشت ادرارم و دکتر سونو گف برو پاتولوژی

عکس ازمایشت بفرست بدون کشت

من خون ادرار میکنم گلاب ب روتون و گفتن خیلی دفع پروتئین داشتی کراتینمم فکر نکنم بالا باشه

کلیه سالم مونده؟ کوچیک نشده؟

این مدت خیلی اذیتم دکتر سفکسیم داد خوردم فایده نداشت و فقط بدنم خارش گرفت ب خاطر عوارضش ی قرص قو ...

اسم قرص جدید چیه

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز