2777
2789
عنوان

با امام زمانت عج حرف بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 48 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گلم این باور شماست...وگرنه قران رو بخونید میفهمید که خداوند هم گفته کمک خواستن به غیر اللّه شرک هس.. ...

دختر خوب ما از پیامبر یا امام  ها  حاجت نمی‌گیریم فقط اونا رو واسطه قرار می‌دهیم برامون دعا کنند  یعنی از خدا بخواهند 

ببین این اصلا شرک نیست چون حاجت امام نمی‌دهد از خدا می‌خواهد و خدا صلاح بداند حاجتی ک پیامبر و امان خواسته برآورده می‌کند

اونا پاو و بی گناهان مطمئنا دعا کنتد زودتر حاجت روا میشیم خودمون ک یک عالمه گناه داریم شاید بخاطر همون سنگینی گناه دیر تر حاجت بگیریم

M❤️متاهل و متعهدم

یعنی چی دنیا گلستان بشه؟؟ما اخرت داریم..این دنیا یه روزی تموم میشه..

یعنی دنیا از رنج درد ظلم و ستم بدی و... تموم بشه یکم مطالعه کنید بعد از ظهور امام زمان عج ج اتفاقاتی می افته ما همه دعا میکنیم ک منجی یعنی امام زمان عج بیان منجی یعنی نجات دهنده از ظلم ستم جنگ و...

اصلا عقلانی نیست خداوند ماها رو بدون امام بذاره

در هر دوره ای پیامبر و امام بوده پس باید الان کسی باید. باشه  چون نباشه دین نقص داره که؟

پس بدون خداوند  انسان ها و... بدون امام قرار نمیده

گفتم از همون اول میخواستن امام زمان عج بکشن تا امامت ادامه پیدا نکنه واسه همین غیبت صغری شد یعنی کوتاه مدت ۴ نائب امام زمان عج واسطه مردم و امام زمان عج  شد بعد فوت آخرین نائب ایشان غیبت ‌کبری یعتی بلند مدت  ک تا همین الان هست داریم ک نائب امام زمان عج مراجع تقلید هستن

M❤️متاهل و متعهدم

دختر خوب ما از پیامبر یا امام ها حاجت نمی‌گیریم فقط اونا رو واسطه قرار می‌دهیم برامون دعا کنند یع ...

اخه عزیزم اماما هم از این دنیا خبری ندارن که..مثلا شما میگین که به امام عزیزی گفتین دعا کنید برام؟ ولی اون امام از کجا دعای شما رو بشنوه یا بدونه...

یعنی دنیا از رنج درد ظلم و ستم بدی و... تموم بشه یکم مطالعه کنید بعد از ظهور امام زمان عج ج اتفاقاتی ...

گل من یه امام فقط میاد به این دنیا بازگردانده میشه اون هم عیسی مسیح هس ان هم برای کشتن دجال..و دوباره باز میگزدد به آسمان..همین.اخر زمان هم که برسد اسرافیل در صوری میدمد..و دنیا به پایان میرسه..من خودم بخدا نماز و دینم محکم نیس..حداقل اینو میدونم باید از خدا کمک بخاییم نه از بنده خدا

اخه عزیزم اماما هم از این دنیا خبری ندارن که..مثلا شما میگین که به امام عزیزی گفتین دعا کنید برام؟ و ...

خآنم عزیز چطوری  نمیدونند و نمی شنوند😐

روحشون ک زنده هست  

میگم یکسری موارد واقعا معجزه گری خدا رو داره نشون نیده از عقل ک مطق ما انسانها خارجع واس همین نمتونیم کارهای خدا ند ک  نشانه معجزه هستن ما  نمتونیم ذهنمون تجزیه تحلیل کنیم چون از عقل ماها خارجه 

مثلا یکی می میره دیگ تموم شد نه اون مرده است و لی روحش هست تو روحش رو نمی‌بینی اون میبینه

M❤️متاهل و متعهدم

گل من یه امام فقط میاد به این دنیا بازگردانده میشه اون هم عیسی مسیح هس ان هم برای کشتن دجال..و دوبار ...

عزیزدلم از بنده خدا نمیخواهیم فقط از امام یا پیامبر می‌خواهیم برامون دعا کنند از خدا بخواهند واسطه بشن  یعنی واسطه اس هست بین  حاجت من مثلا و خدا  

من حاجتم از امام می‌خواهم ک برام دعا کنه بهش برسم امام بررای حاجتم دعا میونه از خدا می‌خواهد اگ خدا صلاح دیر حاجت رومی ده

خودمون هم  میتونیم از خداوند مستقیما بخ اهیم ولی گفتم چون گناهمان زیاده بخاطر همون سنگینی گناه هم شاید دیر حاجت بگیریم

امام زمان. عج منجی ما شیعیان هستن  وجودشون هن در روایات و احادیث ائمه اطهار علیه السلام وجود داره

M❤️متاهل و متعهدم

یعنی چی دنیا گلستان بشه؟؟ما اخرت داریم..این دنیا یه روزی تموم میشه..

بازگشت حضرت عیسی از وقایع قطعی دوران ظهور امام مهدی(عج)‌ است که مسلمانان و مسیحیان به بازگشت حضرت عیسی در آخرالزمان باور دارند. این مسئله در جاهای متعددی از انجیل آمده است و به عقیده برخی از مفسران قرآن، آیاتی از قرآن نیز به بازگشت حضرت عیسی‌(ع) در آخرالزمان اشاره دارد.

در روایات شیعه، هدف از بازگشت حضرت عیسی(ع)، یاری کردن امام مهدی‌(عج) دانسته شده است؛ چنان‌که مطابق روایات اهل تسنن حضرت عیسی‌(ع) پس از بازگشت، خود را وزیر امام مهدی(عج) معرفی می‌کند. در منابع شیعه و سنی، مکان‌های مختلفی به عنوان محل بازگشت حضرت عیسی‌(ع) بیان شده که از جمله آنها می‌توان به مکه، دمشق و بیت‌المَقْدِس اشاره کرد.

بر اساس احادیث مستفیض از شیعه و سنی، عیسی‌(ع) پس از بازگشت، در نماز به امام دوازدهم شیعیان اقتدا می‌کند. در برخی از روایت‌های دیگر کشته شدن دجال و قتل یأجوج و مأجوج به عیسی(ع) نسبت داده شده است؛ ولی نجم‌الدین طبسی، از محققان حوزه علمیه، معتقد است بنی‌امیه به جهت بغضی که از اهل‌بیت(ع) داشتند، تلاش کردند با نسبت دادن این امور به حضرت عیسی‌(ع)، وی را مهدی موعود جلوه دهند.

درباره بازگشت عیسی‌(ع) کتاب‌ها و مقاله‌هایی نوشته شده است؛ از جمله کتاب «نزول مسیح و ظهور موعود» به قلم میرتقی حسینی گرگانی و کتاب «نقش حضرت مسیح‌(ع) در دولت مهدوی» نوشته مجید یعقوب‌زاده.

M❤️متاهل و متعهدم

اخه عزیزم اماما هم از این دنیا خبری ندارن که..مثلا شما میگین که به امام عزیزی گفتین دعا کنید برام؟ و ...

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز