2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

201 بازدید | 23 پست

من دارم فیلم دانلود میکنم چون تلویزیون  هیچی نداره مامان بابام زیاد گیر میدن حداقل مشغول بشن😂

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

که مشکلات کاربراروحل کنم 😅😁

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

خواب بودم شوهرم از سرکار اومد میدونه ساندویچ خیلی دوس دارم صدام کرد گفت ساندویچ گرفتم برات جاتون خالی نشستم خوردم دیکه خوابم پرید بچه کوچیک دارم تا میخوابه منم از خستگی بعدش میخوابم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خواب بودم شوهرم از سرکار اومد میدونه ساندویچ خیلی دوس دارم صدام کرد گفت ساندویچ گرفتم برات جاتون خال ...

ای جان نوش

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من دوتا فصل ونزدی رو دان کرده بودم دیدم شون..

چهار پنج تا سینمایی هم دان کردم ساعت دو ونزدی تموم شد خواستم فیلم سینمایی ببینم گفتم دو دقیقه بیام اینجا دیگه موندی شدم از اون موقع😁

ساعت پنج باید برم جایی اجباری نیست ولی قول دادم

گفتم بخوابم پا نمیشم

بشدت هم خوابم میاد 😕

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

ای جان نوش

قربونت 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

خواب بودم شوهرم از سرکار اومد میدونه ساندویچ خیلی دوس دارم صدام کرد گفت ساندویچ گرفتم برات جاتون خال ...

نوش جونت گلم 

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️