2777
2789
عنوان

اولین رابطه

484 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من عقدم و به زودی عروسیمه.با این که رابطه نداشتم ولی همش استرس دارم اگه خونریزی نداشته باشم چی؟چه فکری راجبم میکنه؟۲٫۳ بار دکتر رفتن گفتن نوع بکارت حلقویه سادس خونریزی صورت میگیره ولی باز استرسشو دارم.کسی بوده اینجوری باشع؟همچین نوع بکارتی؟

من میترسم کجا قرارع بره 🥺😂🤦🏻‍♀ توروخدا نخندید بهم 

بعد ی داستانی ام هست احساس میکنم جلوش یچیزی هست همش چ جوری این چیزها قرارع نباشه 

شاید برا بقیه ام اینجوریه نمی‌دونم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رفتم پزشک زنان نامه بردم دادم ب همسرم( البته این نامه رو نخواست من گذاشنم توی ماشینش برا من حلقوی ...

میگن به ژنتیک هم بستگی داره.من تقریبا از کسایی که روم میشده نزدیک بودن بهم پرسیدم همه گفتن داشتن تا چند روز.ولی باز نمیدونم چرا استرس دارم.

الان دیگه فقط خانواده های خیلی عقب افتاده به این چیزا اهمیت میدن اصلا چرا بخاطر همچین موضوعی رفتی دک ...

هوف من‌متنفرم از‌این‌ رسم مسخره آخه به کسی چه ک خون‌میاد یانه مهم شوهرته والا برای منم همینجوری بود اصلانم خون نیومد حتی‌یه قطره 

هوف من‌متنفرم از‌این‌ رسم مسخره آخه به کسی چه ک خون‌میاد یانه مهم شوهرته والا برای منم همینجوری بود ...

دقیقا چقدر به ما زن ها توهین و تحقیر میشه از طرف آدم های بی سواد که اصلا آناتومی بدن رو درک نمیکنن

توی قرن ۲۱ هنوز باید به خاطر باکرگی جواب پس بدیم انگار برده هستیم چقدر ما ها رو کوچیک میکنن، واقعا از بقیه دنیا عقبیم

الان دیگه فقط خانواده های خیلی عقب افتاده به این چیزا اهمیت میدن اصلا چرا بخاطر همچین موضوعی رفتی دک ...

کسی اجبارم نکرد خودم رفتم بگیرم که حرف و حدیث پیش نیاد چون نا ۴ سال هم باهم بودیم گفتم اشتباه برداشت نکنن ولی نمیدونم چرا از این موضوع میترسم 

دقیقا چقدر به ما زن ها توهین و تحقیر میشه از طرف آدم های بی سواد که اصلا آناتومی بدن رو درک نمیکننتو ...

دقیقا درست میگی گلم ولی هر زنی باید اول خودش برای خودش ارزش قائل باشه تا بقیه بهش احترام بزارن من اصلا نمیدونم اسی چرا استرسه داره مگه تقصیر اونه