تورو خدا بحثو ب دعوا نکشونید یه بحث ساده اس اگه خودتون تنبل و شلخته هستید بمن مربوط نیست فقط میخوام ی چیزی بپرسم ازتون
چرا اینجا تا کسی میگه زنم شلخته اس بو میده حموم نمیره یا کسی میگه من تنبلم کارامو نمیکنم یا میگن مادرم حموم نمیره بو میده و ....
درجا میاید میگید صد درصد افسردگی داره اون خانوم یا ویتامینش کنه😐 چه ربطی داره آدمی ک تنبله و از روزی که بوده هی کاراشو درسته حسابی انجام نداده دیگه عادت کرده انگار توی خونش حل شده این تنبلی و کثیفی
مادر من یه درد بزرگ تو زندگیش داشت اونم اینکه پدرم دوسش نداشت هیچ علاقه ای بهش نداشت و عاشق یکی دیگه بود حتی قرار بوده اسم اون زنو رو من بزاره عمه هام نزاشتن دیگه درد از این بدتر که بدونی شوهرت نمیخوادت و عاشق یکی دیگس همیشه هم باهات سرد رفتار کنه؟؟ محبت و رابطه جنسی ام در کار نباشه؟ اما همیشه خدا خونش مثه دسته گل و همیشه خوشبو بود و حمومش سر وقت بود
حرفای بی سرو ته هم نزنید
هرکسی تنبله و شلخته ب خودش مربوطه به خودش آسیب میزنه بماچه اما لطفاً نیاید دلایل موجه برای تنبل بودن و کثیف بودن بقیه بیارید الان مردی ک کار نکنه خرج زنو بچشو نده ولشون کنه به امون خدا میاید میگید افسردگی داره؟؟ من هزارتا مرد دیدم خیلیم حالشون خوبه و افسردگی ندارن اما چون تنبلن نشستن گوشه خونه کار نمیکنن زنه بدبخت باید خیاطی کنه خرج بچه هاشو بده