2777
2789
عنوان

دلیل شلختگی خانوما چیه

134 بازدید | 13 پست

تورو خدا بحثو ب دعوا نکشونید یه بحث ساده اس اگه خودتون تنبل و شلخته هستید بمن مربوط نیست فقط می‌خوام ی چیزی بپرسم ازتون 

چرا اینجا تا کسی میگه زنم شلخته اس بو میده حموم نمیره یا کسی میگه من تنبلم کارامو نمیکنم یا میگن مادرم حموم نمیره بو میده و ....

درجا میاید میگید صد درصد افسردگی داره اون خانوم یا ویتامینش کنه😐 چه ربطی داره آدمی ک تنبله و از روزی که بوده هی کاراشو درسته حسابی انجام نداده دیگه عادت کرده انگار توی خونش حل شده این تنبلی و کثیفی 

مادر من یه درد بزرگ تو زندگیش داشت اونم اینکه پدرم دوسش نداشت هیچ علاقه ای بهش نداشت و عاشق یکی دیگه بود حتی قرار بوده اسم اون زنو رو من بزاره عمه هام نزاشتن دیگه درد از این بدتر که بدونی شوهرت نمیخوادت و عاشق یکی دیگس همیشه هم باهات سرد رفتار کنه؟؟ محبت و رابطه جنسی ام در کار نباشه؟ اما همیشه خدا خونش مثه دسته گل و همیشه خوشبو بود و حمومش سر وقت بود 

حرفای بی سرو ته هم نزنید 

هرکسی تنبله و شلخته ب خودش مربوطه به خودش آسیب میزنه بماچه اما لطفاً نیاید دلایل موجه برای تنبل بودن و کثیف بودن بقیه بیارید الان مردی ک کار نکنه خرج زنو بچشو نده ولشون کنه به امون خدا میاید میگید افسردگی داره؟؟ من هزارتا مرد دیدم خیلیم حالشون خوبه و افسردگی ندارن اما چون تنبلن نشستن گوشه خونه کار نمیکنن زنه بدبخت باید خیاطی کنه خرج بچه هاشو بده

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

منم از زنایی ک بو میدن بدم میاد🚶🏻‍♀️

آخه کی خوشش میاد خواهر من؟؟؟؟ بخدا امشب یه جایی بودم حالا خدا بدش میاد قضاوت کنم ولی حموم نرفته بود طرف خییییلی بود میداد خییییلی اعصابم خراب شد 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن و مردی که تنبلن برا مردن خوبن فرقیم نمیکنه والا بچه پس انداختی باید همه جوره مسیولیت قبول کنی

اره دقیقا 

به شخصه 

شوهرم نره رو مخ ام دعوا درست نکنه حالم خوبه همه‌ی کارامو میکنم 

ولی روزی که دعوا کنیم. شدید توهین فحش بده تا چند روز حالم بده در حد غذا ظرف حموم اینا میکنم ولی بیشتر نه 

شوهرم اخلاقش زیاد خوب نیست و مثل مامان شما خودش بهم گفت دوسم نداشت به اجبار مادرش گرفت من کلا دلسرد شدم برا زندگی ولی الان بچه دارم بخاطر بچم سعی میکنم کارامو بکنم حتی اگه حالم بده 

تازه اخلاق هم نداره هییی

عمومن آدمای تنبل ی مشکلی دارن،یا روحی یا جسمی،ولی خب بعضیا ذاتی تنبلن،موروثیه،دیدم مادر و دختری که ت ...

تنبلی فقط یه عادته ک گاهی از والدین به ارث میرسه گاهی اکتسابیه نگاه می‌کنه بچه مادرش چقد تنبله یا پدرش اینم عادی میشه براش و برا بعضیا هم تو خونشون هست لامصب دیدم که میگم 

ربطی به افسردگی و مشکلات جسمانی نداره 

به شخصه شوهرم نره رو مخ ام دعوا درست نکنه حالم خوبه همه‌ی کارامو میکنم ولی روزی که دعوا کنیم. شدید ت ...

بمیرم برا دلت میفهمم حالتو چون مادرمم با این درد دستو پنجه نرم می‌کرد😭💔

بمیرم برا دلت میفهمم حالتو چون مادرمم با این درد دستو پنجه نرم می‌کرد😭💔

خدا نکنه قشنگم 😘

هی خدا صبر بده به ما زنااا😔😔

مردی ولی زنده اییی 

چون باید زندگی کنی بخاطر مادرت بچت دوست آشنا دردت خودتو بکشه فقط 

هرچند منم الان مثل خودش شدم 

تنبلی فقط یه عادته ک گاهی از والدین به ارث میرسه گاهی اکتسابیه نگاه می‌کنه بچه مادرش چقد تنبله یا پد ...

فقط که نه،من دیدم کسی که کم خونی شدید داره،حال نداره کار کنه،یا مشاور میگفت افسردگی که داشته باشی حال انجام کار نداری،نه که نخای  نمیتونی انگار ی وزنه‌ی سنگین بهت وصله،حالا جالبه من یکیو میشناسم از تنبلیش همه در عذابن،بعد انقد به خودش میرسه که نگو،خونش هم به لطف شوهرش تمیزت غالبن،ولی تنبلیش ی جور عجیب غریبیه

تو چه قشنگی😍...

به شخصه شوهرم نره رو مخ ام دعوا درست نکنه حالم خوبه همه‌ی کارامو میکنم ولی روزی که دعوا کنیم. شدید ت ...

آفرین منم همینطوریم،موقعی که ناراحتم نمیتونم کار کنم ولی یهو پا میشم شروع میکنم😂

تو چه قشنگی😍...

خدا نکنه قشنگم 😘هی خدا صبر بده به ما زنااا😔😔مردی ولی زنده اییی چون باید زندگی کنی بخاطر مادرت بچت ...

پدرم آخرش مادرمو طلاق داد 

الان هردوشون ازدواج کردن 

فقط من اون وسط قد تمام دنیا زجر کشیدم و داغون شدم 🥲💔

پدرم آخرش مادرمو طلاق داد الان هردوشون ازدواج کردن فقط من اون وسط قد تمام دنیا زجر کشیدم و داغون شدم ...

ای بابا چه بد متاسفم 

انشالله دنیا خوشیاشو بهت نشون بده بهترین زندگیو داشته باشی