2777
2789

بچه ها من 28 سالمه سال 1400 فارغ التحصیل شدم مامایی خوندم...دوسال اول یعنی دوران طرحم خواستم توی زایشگاه بیمارستان خودمون که شلوغه کارکنم و تجربه کسب کنم اما توی توزیع نیروها بهم گفتن باید شهرستان اطراف بری هیچجوره راضی نشدن.خلاصه شهرستان که رفتم حالت تسهیلاته و بسیارخلوته و تک ماما شیفت میدیم.شاید ماهی پنجتا زایمان و اینم بگم شیفتاش مثلا دو روز میمونی باقی هفته خونه ای ولی تجربه کسب نمیکنی. از اونطرف دوستام توشهرخودمون تجربه کسب کردن.خلاصه طرحم تموم شد رفتم تو شهرمون درخواست کار دادم شرکتی شدم.ولی زایشگاش خیلی شلوغ بود و انگار کارای جدید و استرس و شیفتا که هرروز بودن تحمیل میشد بهم.از اونطرف دوستام باتجربه تر شده بودن.اوایل گفتم عادت میکنم ولی به جایی رسیده بود که گریه میکردم و انگار به اون دوسال جای خلوت عادت کرده بودم.از یکطرف محیط زنانه و حرفایی که پشتت و جلوت میزنن که کندی و اینحرفا.من تمام تلاشمو کردم اما نشد اسممو از زایشگاه حذف کردن. اوردنم تزریقات.تزریقات تک نفرم و از ساعت هشت شب تا صبح بالای هشتاد نفر میان. هفته ای سه تا شب بم میدن و علاوه بر اون شیفتای اورژانس بعنوان پرستار. من داروهای پرستاری رو حقیقتا باشون کار نکردم.ولی پرستارا هستن میپرسم. الان یکماهه من فیکس تزریقاتم هفته ای سه تا شب اون لابلاشم عصر یا صبح اورژانس میده و به مسئول اورژانس گفتم دیگه نمیکشم.گفت من اورژانس نمیارمت تو فرز نیستی.من یکسری مشکلات خانوادگی و روحی دارم که کارم کنده و حق دارم چون پرستارم نیستم. حالا بنظرتون برم سرجای اولم و تجربه کسب نکنم؟ یا بمونم و افسردگی بکشم 

ذکر یونسیه 

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری که حال دلتو خوب می‌کنه انجام بده

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

برو جای اولت تجربه کسب کن و بعضی شبها موقع استراحت اون زایمان رو به یاد بیار و این بار با ذهنت انجام ...

مامایی فقط زایمان نیست. من زایمان بلدم بگیرم . متوجه تاپیکم نشدید😔