2821
2789
تا رفتنش ببینم و گفتنش بشنوماز پای تا به سر همه سمع و بصر شدم

مپرس حال مرا روزگار یارم نیست.....

جهنمی شده ام هیچ کس کنارم نیست....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا دل به مهرت داده ام در بحر فکر افتاده امچون در نماز استاده ام گویی به محراب اندری

حال ندارم دیگه

شب خوش🌷😍

بازم از این تاپیک ها بزن

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

چقد شعرای حال دل ماست بیشتر بگو بخونیم

پیرم و گاهی دلم یاد جوانی میکند 

بلبل شوق دلم هوای نغمه خوانی میکند

بی ثمر هر ساله در فکر بهارانم ولی 

چون بهاران می‌رسد با من خزانی میکند .....🖤🥀

گر یک شب نتوانم که تو در خواب ببینم 

روز بعدش آشفته و بیمار و غمینم....🖤🥀

( اینو خودم گفتم ) هر چند قشنگ نیست زیاد 😂🙏

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز