2777
2789
عنوان

شمام اینجور برداشت نمیکنین

56 بازدید | 4 پست

بچه ها یه پسره رفیق بچکیم بود پیام داد اینستا گفت پروفت شناختمت از بچگی حرف زدیم اونم درمورد من میگفت که خندهام دویدنم مقتعم که همیشه دستم بهش بود مانتو صورتیم مقنعه سفیدم گفت همه چیو ازت یادم با اینکه یادم نیس خودم چی تنم بود میگفت ازت خوشم میومد اون موقه ها چنبار ریگم حرف زدیم تا اون شب کلیپ کارشو پست کرد منم ریپ زدم بهش تبریک گفتم و اونم شروع کرد احوال پرسی عادی حرف میزدیم کلیپ یه دختررو فرستاد گفت جقد خوب میرقصه گفتم اره گفت قشنکم هس گفت اهوم گفت یعنی نیس گفتم بمنچه برو نکاش کن همینجوری بحثمون شد گفتم خوب شد پیش هم نبودیم همو تکه پاره میکردیم گفتش نه بابا کار دیگه میکردیم گفتم منظوز گفتش خب فیلم میدیدیم بعد یکم دیگه حرف زدیم گفتم سردم گفتش چون تنهایی الان باید یارت باهات باشه گفتم خوشم نمیاد کفتش الکی نگو نمیخوای الان یکی دوست داشته باشه حرفای قشنگ بزنه نازت کنه موهاتو ناز کنه اینجا باز برخورد جدی کردم باهاش معذرت خواهی کرد از دلم دراورد ولی بعدش دیگه پیام نداد حتی امشب یع پست فرستادم دیر سین زد جواب پیامشم دادم تا الان جواب نداده حس نیکنم دتبال اون چیزا بود فهمید پایه نیستم پیچید

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792