2777
2789
عنوان

یه مرد 38 ساله رو میشه تضمین کرد❓

139 بازدید | 14 پست

از این لحاظ که تا الان رابطه جنسی نداشته؟

برای مجرد موندن تا این سن دلیلش پیدا نکردن کیس مورد نظر بوده باشه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره 

هم اره هم نه 

نمیشه با قاطعیت گفت

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

گوه خورده 

گول نخوریا مردهااا کلا از این حرف ها زیاد میزنن 

اگه دوتا چشم داری ۴تا دیگه هم قرض بگیر اگه خیلی زرنگم نیستی از چندنفر آدم مطمئن کمک بگیر تا درست راهنماییت کنن .همه چیو در نظر بگیر

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

ازش بپرس.

تنها راحت همینه.

تضمینی هم در کار نیست چه ۲۰ ساله چه ۴۰ ساله.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بستگی داره ...من میشناسم کسی رو باهمین سن و بیشتر ک بطور صددرصد یقین دارم ب پاکیش از فامیلامون...مخالفشم داریم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

چی بگم والا 

ببین در مورد دیگری بدون شناخت نمیشه نظر داد اما مردی که 38 ساله باشه و تا حالا هیچ تجربه ایی نزدیک به دوستی یا علاقه نداشته باشه هم واقعا ترسناک 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر