2777
2789
عنوان

ازدواجتون سنتی بوده یا مدرن❓

174 بازدید | 25 پست

راضین❓

تو ازواج سنتی میگن عشق بعدش بوجود میاد راسته؟😐مگه میشه یکی بدون اینکه طرفو درست بشناسه یا دوسش نداسته باشه با یکی بره زیر یه سقف تا عمر

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

مدرن خیلی راضیم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترعموی من با معرفی آشنا شد با همسرش 

بسیاار بسیار عاشقانه رفتار میکنن با هم 

عاشقش شد قبل عقد اصلا 

الانم یساله عقدن 

اوضاعشون از من و نامزدم که سنتی نبودیم بهتره

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

دوس داشتن و علاقه شکل میگیره اما عشق آتشین هرگز خودم سنتی ازدواج کردم و خیلی دوسش دارم و وابستشم اما اون عشقی که میگن و تجربه نکردم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
از ۱۴ سالگی دوست بودم ۲۰ عقد کردیم و بعد ازدواج و بچهکاملا راضیم

برگامممم کمتر کسی پیدا میشه اینطوری باشه 

پایدار باشین🥲❤❤

🎀💅🏻 I'm just a girl                           دختر ریزه میزه 160 سانتی🧚🏻‍♀️🎀                               شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

چه خوب پایدار

💞قربونت

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید