2777
2789
عنوان

بچه ها😟😖

259 بازدید | 20 پست

تکراریه ولی در مورد همین مدارگردی که میگن امشب میخواد بخوره زمین😒😬 گفتم ی چیز بگم شاید یسری نگران باشن     

این مدارگرد، نخستین ایستگاه فضایی متعلق به چین است😑

در سال 2011 به فضا پرتاب شده و دارای قابلیت الحاق پرتاب‌گرهای حامل انسان در فضا است که تا سال 2016 به ماموریت خود ادامه داد. در این سال، سازمان ملی فضایی چین اعلام کرد که کنترل مداری این مدارگرد را از دست داده است.😒😒😒😒

زمان و مکان دقیق سقوط این مدارگرد به دلیل پیچیدگی های فنی هنوز مشخص نیست🙁😖، با این حال احتمال سقوط از ساعت*** """"23 شب 12 فروردین ماه تا 12 ظهر روز 13 فروردین 1397""""*** و در پهنه جغرافیایی 43 درجه شمالی تا 43 درجه جنوبی که مساحتی بیش از 200 برابر کل مساحت ایران را دارد، بیشتر است.(گفتن دوبار از ایران میگذره شاید از جنوب غرب وارد و شاید از شمال شرق خارج شه شااااید)

اصل مطلب😎😀⬇(تو شبکه خبر بود این مطالب🙂💖)

مدارگرد با ورود به جو زمین، دراثر اصطکاک سوخته و متلاشی خواهد شد، اما امکان دارد که قطعاتی از آن با زمین برخورد نماید. همچنین لازم به ذکر است سقوط مدارگرد فوق هیچ تهدیدی برای مردم ایجاد نمی کند، کما اینکه به طور متوسط، هر ساله هزاران قطعه پسماند فضایی و یا اجسام نزدیک به زمین در جو سقوط می‌کنند. پیش تر نیز شاهد سقوط و ورود مجدد مدارگرد هایی با ابعاد مشابه به جو زمین بوده ایم. سخت‌ترین بقایای مدارگرد پس از عبور از جو در محدوده‌ای بسیار وسیع پراکنده خواهد شد که با توجه به وسعت خشکی و دریاهای زمین در عرض‌های جغرافیایی مشخص‌شده و تراکم جمعیت، احتمال برخورد این قطعات با مناطق مسکونی زمین بسیار کم است، لذا این موضوع، خطری را متوجه ساکنین کره زمین نخواهد کرد..

همین دیگه 😃😎شب خوش💖💖

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربون دستت این لامپم خاموش کن قبل خوابیدن  توچشمه😐😐

😂😂😂😂🤣🤣

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

من اصلا خبر نداشتم چه خبره😂😂

ولی فهمیدم تهران امشب زلزله اومده. اونم ۲ساعت بعد زلزله😃

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
من اصلا خبر نداشتم چه خبره😂😂 ولی فهمیدم تهران امشب زلزله اومده. اونم ۲ساعت بعد زلزله😃

منم همینطور.... این مدارگردم فهمیدیم پس متوجه میشیم دیر خبردار شدن خوبه چون نتیجه اشم یه سره میشنویم بدون نگرانی

من اصلا خبر نداشتم چه خبره😂😂 ولی فهمیدم تهران امشب زلزله اومده. اونم ۲ساعت بعد زلزله😃

بعله تو کیلان،تهران ۴/۲ 😑

و تو سرپل که میگن مصدوم هم داشته☹

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪