2777
2789
عنوان

دختری که داداشم میخواد

231 بازدید | 27 پست

دختره دیپلم داره اصلا دانشگاه نرفته 

تو آرایشگاه داره کار میکنه و دختر خوب و خانواده داریه 

۲۴ سالشه 

داداشم ۲۸ سالشه وتو شرکت کار میکنه حقوقش ماهی ۳۰ میلیونه 

الان سه ساله دوستن 

من خودم از دختره خوشم اومده ولی مامانم نه 

میگه درس نخونده و دانشگاه نرفته پسر من درس خونده مهندسه بعد چون دختره تو ارایشگاه کار میکنه خیلی بدبینه بهش 😐

مامانم و چجوری راضی کنیم؟ بنظرتون مهمه درس نخوندنش؟ 

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما واسه داداشت مهم نیست

ما هم یه سری استادامون که دکتر بودن میگفتن تا لیسانس کافیه همسرمون بخونه

بعضی هاشون از همون اول همسرشون دکتر بود

واسه مردا زیاد تحصیلات مهم نیست

ارایشگاه هم محیط بدی نیست نود درصدشون سالم هست محیطشون 

مامانت چقد یه جوریه 

چه ربطی داره بگو پسر تو پرس خونده مثلا پول پارو میکنه

یا چی بعدشم همین که دختره  رو پا خودش وایمیسته و مستقل عه خیلیه

حالا شوهر منم با دیپلم که به زور گرفته حقوقش 30 تومنه

برادر  شما هم همینطور

بگو مگه تو میخوای با دختره ازدواج کنی؟ 

بعدم خوشحالی داداشت مهمه اگر یه زن درس خونده داشته باشه ولی هروقت ببینیش ناراحت باشه خوبه؟ 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

درس نخوندش مهم نیس ولی محل کارش پر از زن های خانمان براندازه، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

حتما واسه داداشت مهم نیستما هم یه سری استادامون که دکتر بودن میگفتن تا لیسانس کافیه همسرمون بخونهبعض ...

مامانم ول نمیکنه پاشو کرده تو یه کفش بیخیالم نمیشه

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️