2777
2789
عنوان

خانوا بيايد🙈😒😒

269 بازدید | 27 پست

شما از اينكه كسي ب شوهرتون فك كنه اعصابتون خورد نميشه؟؟؟!

يكي هست كه ميدونم ب شوهرم فك ميكنه

با خطاي مختلف ي شوهرم پيام داده و زنگ زده و شوهرم بلاك كرده

واسش يه سري آهنگ فرستاد كه من گوش كردم 

عاشقانه اصا اعصابم خورد ميشه بهش فك ميكنم

بگم كه ب شوهرم اعتماد دارم و ب خودم گفته و بلاك كرده

كلا حرفم اينه كه شما بوديد از اينكه كسي ب شوهرتون فك كنه چه حسي داشتين؟😒😒😒

هي هم ب شوهرم بگم مگه بيخيال اصلا پيگيرش نباش چرن مهم نيستن

واي باز من فكرم دركير ميشه از اينكه كسي ب شوهرم فك كنه

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیه این خانوم دقیقا

تو شهري كه زندگي ميكنيم هست

مجرد 😐😐😐😐

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
نميدوني كيه ؟

چرا ميشناسم ولي ميترسم چيزي بگم واسه شوهرن بد شه چرن شهر كوچيكه و حرف در ميارن

كسايي كه همچين كارايي ميكنن نيت بدي هم دارن

منکه دیوونه میشم   عجب زنایی تو مملکت ماهست   نمیدونم چرا دنبال اقایون متاهلن ...

نميتونه عوض كنه چون بازاري هست و شغلش آزاد اصلا نميتونه عوض كنه

نه عذاب نمیکشیدم اصلا. چون اگه من جای شما بودم دختره الان زنده نبود!!!😂😏

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

خب حق داری که  اعصابت بهم بریزه چون نمیدونی جریانو و شوهرتو هم کاملا نمیشناسی شاید فکر کنی که میشناسیش . ولی  همینکه بهم ریختی یعنی شناختت کامل نیست. حالا اگه دوست داری بگو   .این اشنایی به کجا برمیگرده.  و نسبت اشنایشونو منظورمه. 

با خط خودت به دختره زنگ بزن 

بگو شوهرم خیلی ناراحته از رفتارت و بهم گفته که بهت بگم اگه تکرار کنی ، مطمئنا شوهرت و در جریان میذارم

محکم و قاطع بگو و تمام 😐

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم