اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
یادش بخیر دوران دبیرستان تست آی کیو گرفتن ازمون من تو استانمون اول شدمکاش یکی بهم مسیر میداد!اما چه ...
الان ادم خوشبخت و موفقی هستین؟
اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳۸سالمه خوشبختم چون خوشبختی زا کنار خودم ساختم با خونواده امولی شاید از دید بقیه با اون هوش و استعدا ...
برات ارزوی خوشبختی و موفقیت بیشتر میکنم❤️
الان زدم ۱۲۹ دو سه تای اخر حوصلم نکشید سریع زدم تست ریون بود فکر کنم اسمش بعد زده هوش بالا
البته من کلا سوالات ریاضی و هوش رو همیشه خوب میزدم که خیلی تو کنکور و آزمون استخدامی کمکم کرد اما ای کاش هوش هیجانی بالا داشتم خیلی به نظرم کاربردی تره
الان زدم ۱۲۹ دو سه تای اخر حوصلم نکشید سریع زدم تست ریون بود فکر کنم اسمش بعد زده هوش بالا البته من ...
ایول بابا جمع همه باهوشا😍😉
اره قبول دارم
لازمه قسم بخورم؟ بخدا هیچ کدوم از جوابارو ندیدم و واقعااا واسم مهمه
میشه بگی چرا ترکید ؟ نظر اکثر مردم چی بود؟
ممنون میشم جواب بدی واقعا موضوع مهمیه واسم و هیچکدوم از نظرهارو نخوندم
@بگویاسی عزیزم میشه بگی چی شد تو تاپیک قبلیم؟لازمه قسم بخورم؟ بخدا هیچ کدوم از جوابارو ندیدم و واقع ...
عزیزم منم کامل نخوندم ولی اینجور بحثا معمولا تهش داواس و کاربرا گزارش میزنن و نی نی یار تاپیکو میبنده
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
عزیزم منم کامل نخوندم ولی اینجور بحثا معمولا تهش داواس و کاربرا گزارش میزنن و نی نی یار تاپیکو میبند ...
دعواس*
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE