2777
2789
عنوان

تست خانگی دقیق

238 بازدید | 39 پست

خانومایی که هنوز موعدشون نرسیده ولی زودتر میخوان بفهمن باردارن یانه ی سر بیان تا من تجربمو براشون دقیق بگم 

از اونجایی که من خودم خیلی راه هارو امتحان کردم برای فهمیدن اینکه باردارم یانه الان دوست دارم تجربمو برای مامانایی که میخوان بارداریشونو خیلی زود بفهمن بگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام. من 5روز از اقدامم گذشته.معلوم میکنه؟

سلام عزیزم من خودم ماه قبل دهم اقدام داشتم  19ازمایش کردم درست بود. و 25موعد پریودم بود .اولش باور نکردم بعدش که تست زدم و ازمایشم مثبت شد بهش ایمان اوردم

ادار صبح رو تو ی لیوان ی بار مصرف بریز بعد دوقاشق پر نمک بهش اضافه کن ولی اصلا هم نزن بزار خودش حل بشه اگه دیدی توده ای مث حالت بریده بریده روی ادرار یا حتی قاطی ادرار جمع شده و رو ب بالا اومد ی لایحه ظریف نمیخواد خیلی هم باشه صددرصد بدون بارداری

ادار صبح رو تو ی لیوان ی بار مصرف بریز بعد دوقاشق پر نمک بهش اضافه کن ولی اصلا هم نزن بزار خودش حل ب ...

من حتی از ادار دونفر دیگه هم همزمان امتحان کردم که مطمئن بودم باردار نیستن دقیق نشون داد منفی بودنشونو

پس الان ک 5 روز گذشته فعلا نشون نمیده؟چون شما بعد 9 روز تست انجام دادین و نشون داده

امتحانش ضرری نداره فردا صبح میشه شش روز اگه لقاح انجام شده باشه نشون میده .ولی میخوای دوسه روز دیگه صبر کن