anisyas مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 327 عنوان پزشکی یا دندان 89 بازدید | 9 پست پزشکی تخصص چه رشته هایی بالاتر از دندان درآمد دارن؟ 1404/06/24 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسون_81 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 814 فقط یه سری رشته های محدودمثل چشم،رادیولوژی،پوستوگرنه درآمد دندون از ۸۰ درصد تخصص های پزشکی بیشترهالبته همونطور که میدونی،دندون هم یه رشته تخصصی به اسم جراحی فک و صورت داره که از تمام تخصص های پزشکی درامدش بیشتره دانشجوی دندانپزشکی/بدون سهمیه/کنکوریا سوالی داشتین در تاپیک های خودم بپرسین جواب م
anisyas مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 327 فقط یه سری رشته های محدودمثل چشم،رادیولوژی،پوستوگرنه درآمد دندون از ۸۰ درصد تخصص های پزشکی بیشترهالب ... خب پزشکی هم همون رشته تخصص جراحی فک رو داره مشترک هس فک کنم
افسون_81 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 814 خب پزشکی هم همون رشته تخصص جراحی فک رو داره مشترک هس فک کنم خیررشته جراحی فک و صورت ،فقط مختص رشته دندان هس دانشجوی دندانپزشکی/بدون سهمیه/کنکوریا سوالی داشتین در تاپیک های خودم بپرسین جواب م
anisyas مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 327 خیررشته جراحی فک و صورت ،فقط مختص رشته دندان هس واسه هر دو رشته هساز قبل پرسیدم اینو واسه همین گفتم گلم
افسون_81 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 814 واسه هر دو رشته هساز قبل پرسیدم اینو واسه همین گفتم گلم اشتباه گفتناون رشته جراحی سر و گردن هس که واسه پزشکیهجراحی فک و صورت،رشته تخصصی دندان هس دانشجوی دندانپزشکی/بدون سهمیه/کنکوریا سوالی داشتین در تاپیک های خودم بپرسین جواب م
anisyas مدیر استارتر عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 327 اشتباه گفتناون رشته جراحی سر و گردن هس که واسه پزشکیهجراحی فک و صورت،رشته تخصصی دندان هس خب اونوقت پزشکی تخصص سر و گردن بیشتر از فک و صورت درآمد داره دیگ
افسون_81 عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 814 خب اونوقت پزشکی تخصص سر و گردن بیشتر از فک و صورت درآمد داره دیگ ممکنه حتی یه پزشک عمومی مشهور هم از یک جراح فک و صورت درآمد بیشتری داشته باشهاین چیزی که من گفتم کلی بودبه طور کلی،جراحی فک و صورت پولساز ترین تخصص هست دانشجوی دندانپزشکی/بدون سهمیه/کنکوریا سوالی داشتین در تاپیک های خودم بپرسین جواب م