2777
2789
عنوان

خداااا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 78 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان نیلا میگه این وسطه تاپیک من یادش افتاده😖😖😖😖

😂😂😂😂ن بابا من اصلا استرس ندارم  😆 من میخوام برم گره بزنم سبزمو😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بابا دروغه شایعس ای خِداااااااا. 😥😂 من دارم لباسمو اماده میکنم بیخیال 

کجا میری😆

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
اينو همه جا ميزاري😂😂😂😂اگ بفهمه ناراحت ميشه

کدومو 😂😂😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

کجا میری😆

😂😂😂هرجا سبزش بیشتر باشه  بشه بیشتر سبزه گره زد😆😂

عههه😆😆 تکذیب شد؟

اخبار گفت😆

نه عزیزم شبکه خبرم گفته میگن البته  ولی باشگاه خبرنگاران مطمئن هست  https://www.google. ...

نترس خوشگلم از اونجایی که من خوش شانسم میاد میخوره تو سر من😐😑

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏