2777
2789
عنوان

خداااا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 78 پست
نمی دانم آرزویت چیست!😍 اما برای رسیدن به آرزویت دستانم به آسمان جاری و سبزه دلم را به نیت تو و آرزو ...

تو بیداری😑😐😐😐

خدایا، لبخندهایم حاصل امیدم ب بزرگیِ توست ناامیدم نکن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی دانم آرزویت چیست!😍 اما برای رسیدن به آرزویت دستانم به آسمان جاری و سبزه دلم را به نیت تو و آرزو ...

فدات شممممم😍😍😍😍عزیزمی منم 😆ارزومم که میدونی😋

سیزده تو هم مبارک عشقم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ضحها من استرس دارم  این فضا پیما میاد صاف میخوره سر من😭🤕

😂😂😂😂😂دیونه این چ فکریه .

نترس قوی باش دختر😎😎😂😂😂

خدایا، لبخندهایم حاصل امیدم ب بزرگیِ توست ناامیدم نکن.
ضحها من استرس دارم  این فضا پیما میاد صاف میخوره سر من😭🤕اصلا ذوق سیزده رفت

بابا دروغه شایعس ای خِداااااااا. 😥😂 من دارم لباسمو اماده میکنم بیخیال 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😆

😂😂😂😂😂