2777
2789
عنوان

هرکی دسش نمک داره بیاد

141 بازدید | 14 پست

برای هرکاری که میکنید بقیه قدردانن

چیه رازتون

درمورد اشپزی اینا رو هوش مصنوعی گفته

قدیمیا برای اینکه "دستشون نمک داشته باشه" یه سری رسم و باور داشتن:

🔹 رسم اول: نمک سر سفره

می‌گفتن اگه کسی فکر می‌کنه دستش نمک نداره، یه دونه نمک از سر سفره برداره، سه بار بسم‌الله بگه و بذاره روی زخم یا روی چیزی که تازه خریده، بعد بخوره یا استفاده کنه. این‌طوری دستش برکت پیدا می‌کنه.

🔹 رسم دوم: نون و نمک دادن

خیلی‌ها برای برکت دست، یه تیکه نون و نمک به کسی می‌دادن (مثلاً به همسایه یا رهگذر). باور داشتن که این کار باعث میشه دست آدم همیشه پر برکت بمونه.

🔹 رسم سوم: دعا

یه دعای ساده هم بود:

«اللهم بارک لی فی یدی» 🙏

یعنی خدایا در دست من برکت قرار بده.

🔹 رسم چهارم: شروع با بسم‌الله

قدیمی‌ها می‌گفتن هر کاری رو با "بسم‌الله" شروع کنی، دستت نمک‌دار میشه و کارهات برکت پیدا می‌کنه.

امروزی تر

🔹 ۱. شروع با بسم‌الله

هر کاری می‌خوای شروع کنی، حتی کوچیک (مثل آشپزی، خرید، یا هدیه دادن)، اول تو دلت بگو: «بسم‌الله الرحمن الرحیم». این خودش مثل نمک دست عمل می‌کنه.

🔹 ۲. نمک روی نون

یه تیکه نون بردار، یه ذره نمک روش بپاش، بسم‌الله بگو و بخور. قدیمیا اینو نشونه‌ی برکت دست می‌دونستن.

🔹 ۳. نون و نمک بخشیدن

گاهی وقتا یه تیکه نون و نمک یا حتی خوراکی کوچیک (مثلاً شکلات) به کسی بده. لازم نیست زیاد باشه، مهم اینه با دل خوش باشه.

🔹 ۴. شکرگزاری

هر وقت چیزی به کسی دادی یا کاری کردی، توی دلت بگو: «خدایا شکرت که تونستم». این باعث میشه دستت همیشه "نمک‌دار" بشه.

🔹 ۵. دعای کوتاه

گاهی وقتا دستتو بالا بگیر و بگو:

«خدایا برکت و نمک رو در دستم قرار بده، هرچی می‌بخشم، زیادتر برگردون».

نمک رو زخم😑😑

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ازونا نشیم که بقیه میگن طرف نمک رو زخم میپاشه😁

اصلا دلم ریش ریش شد خوندمش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

«خدایا، برکت رو در دستم جاری کن،

محبتم رو شیرین کن،

و کاری کن هرچی می‌بخشم،

با شادی و خیر بیشتر برگرده پیشم.» 🌿

این دعا رو می‌تونی وقتی چیزی می‌دی، یا حتی موقع آشپزی و خرید زیر لب بگی.

من که دیدم هر کی پر رو تر و بی ادب تر و گستاخ تر بوده دستش نمک داشتهانگار چون از اونا انتظار خوبی ند ...

اخ دقیقاا حرف دل منو زدی

اونا که سلیطه ترن انگار دسشون نمک داره بقیه قدردانن،ماها نه 🥲

این چت جی بی تی م یه چیزیش میشه ها🤨

اره

خاک تو سرش برینه!

یعنی جومونگ چقد نون و نمک بخشیده بود ک خدا ی کوه نمک بهش عطا کرد

هار هار چقد با نمکم من :/ (شوخی شوهر عمه ای)

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

یعنی جومونگ چقد نون و نمک بخشیده بود ک خدا ی کوه نمک بهش عطا کردهار هار چقد با نمکم من :/ (شوخی شوهر ...

😁 حالا یه چیزز بیربط 

باورت میشه بااینهمه تکراری که پخش شد جومونگ و من ندیدم حتی یکبار؟

مختار هم همینطور 

ببین حرف از نمک رفت تا کجا