2777
2789
عنوان

بشیر اوسکول😂😂😂😂

288 بازدید | 19 پست

دارم بعد از ۱۵ سال دوباره عشق ممنوع میبینم

وای چقدر بشیر رومخه بدم میاد ازش😑😂 پررو و پر توقع!

بیچاره جمیله از سر بشیر زیادیه 

ولی جدی چه لذتی دا ه دیدن این سریال، همیشه رو بورسه و زیبا. خیلی سال بود سریال ترکی ندیده بودم. باز اومدنم عشق ممنوع ریواچ کنم هنوز همه چیزش نابه

من اصلا ندیدمش😄

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

این سریال تنها سریالیه که میشه چندبار دید

آخرشم خیانتکارا مجازات شدن

خدمتکارا بجز اون پیرمرد پیرزنه هیچکدوم تو حد خودشون نبودن جمیله ،مادمازل ،بشیر 

مهمند هم واقعا لاشی بود

سمر هم سرشار از عقده و کمبود ،با اینکه اونم مقصر بود ولی خیلی دلم براش سوخت

موافقماین سریال تنها سریالیه که میشه چندبار دیدآخرشم خیانتکارا مجازات شدنخدمتکارا بجز اون پیرمرد پیر ...

اره منم دلم برای سمر میسوزه خب ، نه خانواده و خاطرات خوبی، تو اوج جوونی اشتباه کرد با یه پیرمرد ازدواج کرد، یه پسر جذاب و خفنم هی جلوش رژه میرفت و...😂😂😂

اره منم دلم برای سمر میسوزه خب ، نه خانواده و خاطرات خوبی، تو اوج جوونی اشتباه کرد با یه پیرمرد ازدو ...

اشتباه نکرد  چاره ی دیگه ای نداشت ،تو قسمت اول نشون داد که پدرش ورشکست شده بود و حتی حلمی بیگ برای تحقیرشون خونه شون رو خریده بود

تو خیابون که نمیتونستن بمونن آنها چاره اش ازدواج با اون پیرمرد بود

کودکیش هم تباه شده بود شاهد خیانت مادرش بود پدرش که دوستش داشت بخاطر فهمیدن خیانت مادرش سکته کرد و مرد

هیچ کس و کاری هم نداشت نه خواهرش نه مادرش هیچوقت از نظر عاطفی نزدیکش نبودن

تنهاسریالیه که اگرصدبارببینمش بازبرام تازگی وجذابیت داره وسیر نمیشم از دیدنش خیلی قشنگه فیلمش و آموزنده

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

اشتباه نکرد چاره ی دیگه ای نداشت ،تو قسمت اول نشون داد که پدرش ورشکست شده بود و حتی حلمی بیگ برای ت ...

اره واقعا موافقم باحرفات و دلایلت🥺 بعدشم که عشق جنون وار پیدا کرد هرکاری کرد براش