2777
2789
عنوان

کمککککک

96 بازدید | 7 پست

رشته هایی که بورسیه دارن و دارای مصاحبه اند رو اگه بزنیم اول بعدش دعوت به مصاحبه بشیم ولی مصاحبه رو رد بشیم  انتخاب های بعدیمون بررسی میشن؟ یا نه دیگه کلا مردود رفت تا سال دیگه؟

لطفا اگه اطلاع دارید بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دقیق نخوندم مقررات هر دانشگاه رو ولی بر اساس تجربه و اطلاعات عمومی، معمولاً اینجوریه:

اگر انتخاب رشته‌ات اولویت‌هایی داشته باشی و مثلاً برای یک رشته دارای مصاحبه دعوت بشی، و در مصاحبه آن رشته قبول نشی، انتخاب‌های بعدی که اولویت‌شون پایین‌تره بررسی میشن. (یعنی رد شدن در مصاحبه به این معنی نیست که کل انتخاب‌هات باطل شدن.)

البته این موضوع بستگی داره به چجور بورسیه / رشته / دانشگاه / مقررات اون سال؛ بعضی رشته‌ها شرایط خاص دارن که اگر در مرحله مصاحبه رد بشی، ممکنه نتونی وارد مراحل بعدی بشی، یا شانس به شدت پایین بیاد.

در اطلاعیه “رشته‌های دارای شرایط خاص / نیمه متمرکز” کنکور دیده شده که اگر دعوت به مصاحبه بشن و در آن موفق نشوند (یعنی رد شوند)، اولویت‌های پایین‌تر انتخاب رشته‌شون معمولاً بررسی میشه. 

اگر انتخاب اولت یک رشته متمرکز باشه و قبول بشی، ممکن است بعدش بررسی اولویت‌های دارای مصاحبه‌ای که دعوت شده بودی قطع بشود (چون قبول شدن متمرکز معمولاً ترجیح داده میشه). 

اگه بخوای، می‌تونم برات مقررات دقیق دانشگاه / بورسیه‌ای که مدنظرته رو پیدا کنم تا ببینی برای حالت خاص خودت چجوریه؟

SALVATORE 

بچه ها اگه معدلم تا فردا تایید نشه چی کنم 😭🥲

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اره من دو سال واسه کنکور مصاحبه فرهنگیان رفتم 

سال اول فقط فرهنگیان انتخاب کردم و دیگه هیچ رشته ای نزدم ( چون اگه دولتی رشته ی دیگه قبول شی و نری یک سال از کنکور محروم میشی‌) 

سال دوم دیگه رشته های دیگه رو هم زدم بازم مصاحبه رفتم و رد شدم ، بعد انتخاب ۴۰ م تو دفترچه انتخاب رشته قبول شدم .

بعد دیدم تو کارنامه سبز بعد از فرهنگیانا از ۴۰ به بعد همه رو دولتی قبول شده بودم و میتونستم تغییر رشته بدم ولی خب کلا مهندسی دوس نداشتم ولی رفتم دیگه

اره من دو سال واسه کنکور مصاحبه فرهنگیان رفتم سال اول فقط فرهنگیان انتخاب کردم و دیگه هیچ رشته ای نز ...

رشته های مهندسی که بورس شرکت هایی مثل ساوانا و.. اینا هستن چی؟

تو مصاحبه رد بشم انتخاب های دیگم بررسی میشه؟

[QUOTE=395317018]رشته های مهندسی که بورس شرکت هایی مثل ساوانا و.. اینا هستن چی؟ تو مصاحبه رد بشم انتخاب های دیگم برر ...[/QUOT

اره مصاحبه ربطی به انتخابای دیگه ت نداره البته تا همین سه چهار سال پیش که اینجوری بود اگه قانونو تغییر نداده باشن