2777
2789
عنوان

کادو تولد چی بخرم

34 بازدید | 4 پست

برای پسر بچه دو ساله به نظرتون چه کادوی تولدی خوبه؟ که خوشحالش کنه و سرگرم

همه چی هم داره ...سه چرخه و موتور و ماشین سواری و اینا....

چی به ذهنتون میرسه یا جایی دیدین ...

پسرخودم هست:)

قطار .

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازین بچه گونه هاش ک روی واگنش گاو و سنجاب و اینهاست داره:))

اره...

من ی تولد ماشین ک تبدیل ب رباط میشد خریدم..ی تولد استخر بزرگ و 200تا توپ خریدم.

ی تولد کوادکوپتر خریدم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اره...من ی تولد ماشین ک تبدیل ب رباط میشد خریدم..ی تولد استخر بزرگ و 200تا توپ خریدم.ی تولد کوادکوپت ...

الان سرش نمیشه فک کنم میزنه رباطو داغون میکنه

استخر توپ هم قبلن برای دخترم گرفتم از بس همه جای خونه توپ می‌ریخت جمش کردم:))