2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۸تا داداشن ی ابجی

پس احتمال زیاد بچه ی شما هم پسره/ توت فرنگی خودت بخور. گرمیجات مثل خرما اینا شوهرت/ شوید نخور خودت. اینارو میدونستم

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

ماه های پاییز و زمستون باید اقدام کنید قبلش هم همسرتون کاسنی بخوره گردو غذا های گرم مثل آبگوشت پرهیز از سردی جات و سالاد و خوراکی های اسیدی بیشتر قلیایی باید بخورید حالا سوال داشتی خصوصی بپرس 

اره اما خیلیا از این رژیما جواب گرفتن

احتمالش زیر ده درصده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماه های پاییز و زمستون باید اقدام کنید قبلش هم همسرتون کاسنی بخوره گردو غذا های گرم مثل آبگوشت پرهیز ...

۶ماه لبنیاتو و سردی وترشی وسرکه رو حذف کردیم هر شب ۵تادونه فلفل سیاه کوبیده نشده قورت میدادیم هردوتامون تا سه روز اول پریود تخم هویج دم میکردم میخوردم و ف

پودر فلفل سیاهم سه روز اول پری دم میکردم میخوردم شوهرم قرص ول من میخورد  زینک اینام مصرف کردیم دوتاییمون عرق کاسنی تا حدودی اونم از بعد پریودم تا تخمکگذاری شوهرم موزو خرما زیاد میخورد بخصوص روز اقدام بعدم ک روز اقداممونم چون فصل توت فرنگی نبود ابشو میگرفتم میخوردم چای زعفرون می‌خوردیم دوش اب سرد شوهرم قبل اقدام گرف کمپرس یخ رو بیضه قبل اقدام و تو جوش شیرین بیس دقیقه نشستم اقداممونم روز تخمکگذاری دوازده و سیزده پریودم بود ک قبلش من ارضا شدم بعداون پوزیشن باید عمیق باشه تا بیس دقیقه پارو ب بالا من تموم این کارارو کردم دیگه تا ببینم خدا چی میخواد هنوز جنسیتش مشخص نشده خیلی استرس