2777
2789

میخام نوبت انلاین بگیرم پیش نصرت نقاب نوبت دهی صبح زدن حضور من ودکتر کی هست از شهر دیگه ای هستم خواهشا راهنماییم کنین 

اون نمی‌دونم کیه 

مشکل نازایی چندساله داری ؟

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریود نمیشم دوساله زایمان کردم. بچمم تازه ازشیر گرفتم

خو حله منم همین بودم یک ماه بعدش اسفند ماه شدم تا شیر میدادم هیچی نبود 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

انتظار داشتم بچمو از شیر بگیرم پریود شم ولی الان 27روزه گرفتم ازشیر وپریود نشدم...

بزار یک ماه بگذره بعد میشی من ۱۷بهمن ۹۹گرفتم بچه مو ازشیر گرفتم ۲۰اسفند شدم خونریزی شدید شدم صبرکن اگه نشدی برو ماما ساده آمپول می نه چیزی نیس

بزار یک ماه بگذره بعد میشی من ۱۷بهمن ۹۹گرفتم بچه مو ازشیر گرفتم ۲۰اسفند شدم خونریزی شدید شدم صبرکن ا ...

عزیزم دعام کن ممنونم ازت بابت جوابدهیت اروم شدم 

شما اهوازی هستی؟  دکتر نصرت نقاب رو میشناسی؟ زیرنظرش بودم عالی بود الان نوبتا آنلاین شده نمیدونم چجوری شده

عزیزم دعام کن ممنونم ازت بابت جوابدهیت اروم شدم شما اهوازی هستی؟ دکتر نصرت نقاب رو میشناسی؟ زیرنظرش ...

بله اهواز زندگی میکنم 

نه متاسفانه نمی‌شناسم 

نوبت آنلاین حتما الان هست 

خدا دلتو آروم کن خواهر