لطفا نظرتون رو بگید. من تهران زندگی میکنم و بعد از ۲ سال پشت کنکور موندم، تونستم رتبه ای بیارم که به رشته های تاپ بخوره. میتونم پزشکی و داروی روزانه شهر های دیگه قبول بشم و مثلا پزشکی آزاد تهران و داروی پردیس تهران. دندون تعهدی تهران هم احتمالش زیاده ولی دندون غیر تعهدی حتی توی شهر های دیگه بعیده.من به هیچ کدوم از این سه رشته علاقه خیلی ویژه و خاصی ندارم. فقط میدونم دلم نمیخواد َشغلم به اندازه پزشکی دیر بازده و پر استرس باشه. واسه همین توی اولویت هام اول دندون ها حتی دندون تعهدی رو زدم و بعد دارو و بعد پزشکی که پزشکی رو به اصرار خانواده زدم و دلم نمیخواست بزنم. به نظرتون کارم درست بوده؟ از دندون بدم نمیاد فقط فرسودگی بالای جسمی ش و تعهدش یکم میترسونه منو.تا جایی که شنیدم میگن اکثرا توی ۴۰ ۴۵ سالگی بازنشسته میشن. خب اینطوری بعد از اون بیکار میمونن؟ خیلی دودلم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو حالت فرض کن یک رشته ای که دوست نداری ولی جای خوب و شرایط عالی دو رشته ای که عاشقشی ولی خب جای نام ...
آخه اصلا رشته ای نیست که عاشقش باشم. ولی حقیقتش کار های درمانی دوست دارم. پزشکی به نظرم زیادی سخت و پر استرسه واسه همین به فکر دندون بودم ولی تعهدش و فشار جسمی ای داره خیلی باعث ترسم شده.