2777
2789
عنوان

بی فرهنگا😭

151 بازدید | 10 پست

من فرشام رنگ روشنه هروقت خواهرشوهرام و بچه هاشون از خونه پایین میان بالا میبینم پابرهنن دیوونه هاعصبی میشم😭😭

یهو میان بالا قبلش ندیدمشون ک بگم دمپایی پاتون کنین

کل خونه رو ملافه و زیر انداز بنداز وقتی میان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن خونه مادرشوهرم طبقه پایینه ما بالاییم پله ها ک خاکیه دیگه

آها خب تذکر بده بهشون

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

پس کاربرد فرش چیه؟

ن خونه مادرشوهرم طبقه پایینه ما بالاییم پله ها ک خاکیه دیگه 

وقتی ک از خونه مادرشوهرم میان خونه من هیچی نمیپوشن فرشام انقدر کدر شده ک روح نداره اصلا ب لطف اونا و شوهرم ک از همه بی ملاحظه تره

ن خونه مادرشوهرم طبقه پایینه ما بالاییم پله ها ک خاکیه دیگه وقتی ک از خونه مادرشوهرم میان خونه من هی ...

تذکرم بدی فکر نکنم توجه کنن روفرشی بنداز 

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

تذکرم بدی فکر نکنم توجه کنن روفرشی بنداز

زشته واقعا ب زن ۴۰ ساله تذکر بدی دمپایی بپوش نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن من خودم عوقم میگیره پا لخت برم روی اون پله های خاکی پاهام کثیف میشه