2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست
سلام.خوبی؟ از روغن خراطین واسه لبت نتیجه گرفتی؟؟ رفتم خریدم اما تنبلیم میشه استفاده کنم

من نیز تنبل شدم نزدم 😥😥

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوریییی خوشبحالتتتتت چه دندونات باکلاسن😟😟😟😟چه لاغری چه موهایی اصن تو هم بیا خاص😍

😁😍😀😍😀😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوری بالاخره بازم دیدمت.چه چهره مهربون و موهای نازی داری.

عزیززززم 😄

مرسی رها جون 😍😙😙😙

منم لاغر کردم خیلییی خوشحالم😆🐇 ولی موهام خیلی ریزش داره داغون داغون😢😢

جدییی تنها چاق جمع منم فک کنم😂چند کیلو و چجور!

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
من ندیدمت

منو ؟؟؟

ممنون عزیزم مبارکتون باشه و با دل خوش از زندگیتون لذت ببرین🙏🙏🌺🌺🌹🐇

فدات شم عشقم چقد مهربونی😍😍😍😍

چند کیلو کم کردی؟خوشابه سعادتت چه جور لاغر کردی

ببین من آخر حاملگیم نزدیک 80 بودم

بعد زایمان شدم 71

تو 20 ماهی که شیر میدادم بچه م رو به زور و زحمت شدم 66

کم خوری رو شرو کردم تو سه ماه رسیدم به 60

دویدن رو شرو کردم تو 4 ماه رسیدم 52

الان دیگه به اون صورت کم خوری هم ندارم ولی ورزش میکنم و خدا رو شکر وزنم ثابته

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
ببین من آخر حاملگیم نزدیک 80 بودم بعد زایمان شدم 71 تو 20 ماهی که شیر میدادم بچه م رو به زور و زحم ...

یا خداااا خوشبحالت من داداشم پنج سالشه 45کیلوعه😂😂😂😂بعد تو با یه زایمان 52عالیههههه ایشالا منم کم کنم