2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست
اورانوسی خوبی؟ خدا نکشت، برداشتی گفتی بچه ها شبیه عکس پروفایلشونن  کلی ناامید شدم از خودم : )) ...

لابد منم شبی کیک با توت فرنگیم😟

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
سلام بچه ها دو سه روزه موهای جدیدم داره میریزه چکار کنمممم😢😢موهای ۶.۷ سانتی و ۲.۳ سانتی😢😢😢 ی ...

از همون روغن همیشگیت نیست ؟؟

این چندمین بارِ که بعد محلول ریزش گرفتی ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه تو خععععلی خوشمِلییی 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

چاگالو جون

من اورانوسم 

متولد ۶۳ کرج 

😀😀😀😀

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
ممکنه یکی دیرتر نتیجه بگیره.اکثرا جواب گرفتن ممکنه یکی استثناً نتیجه نگیره.ولی در کل رو موی خیلیا جو ...

ن شوهر تقربیا ارثیه ریزش مو...واسه همین یکم نگرانم نتیجه نگیرم ولی تو سوالات خوندم ک نتیجه میگیرن

خو خوبه کهههههه

کاش منم کیک بودم یه توت فرنگی ام روم!

آخرین پرنده را هم رها کرده ام، اما هنوز غمگینم... چیزی در این قفسِ خالی هست، که آزاد نمی شود...                
چه خبر شده اینجا؟ کی دلخوره؟ کی قهر کرده؟

سوء تفاهم شده .

نیم ساعت پیش بابت یاسی پریشون شدم 

بعدم که دیدم جیدا و اشتاد از هم دلخور شدن ...

ولی انگاری یاسی پستای آخرش آروم بود ...

خداکنه اینطور باشه ...

چاگالو جون من اورانوسم  متولد ۶۳ کرج

خوشبختم عزیزم فک کنم من از همه اینجا از لحاظ سن کوچیک تر و از نظر وزن بزرگترم😕

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.