بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها اگه اجازه بدید من از تاپیک میرم....... نمیدونم چرا حس بدی ب اینجا دارم...... از همتون معذرت ...
جیدا خیلی بدی 😢
ای بابا چتون شده بچه ها 😣
کم غصه بدین 😢😢
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ممکنه یکی دیرتر نتیجه بگیره.اکثرا جواب گرفتن ممکنه یکی استثناً نتیجه نگیره.ولی در کل رو موی خیلیا جواب داده فقط صبر و حوصله میخواد مواد اولیه خوب و با کیفیت باشن.علت ریزش مو هم درمان بشه مثل کن خونی،هورمون،تیروئید و این چیزا.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن
دخترا به خدا ناراحتم اون دوستتون رفت از من بدتون میاد؟
نه 😔